Akustisk gitarr nybörjare

ABF Göteborg, i Göteborg
Längd
10 tillfällen
Pris
1 685 SEK
Längd
10 tillfällen
Pris
1 685 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Akustisk gitarr nybörjare

På våra gitarrkurser får du lära dig de vanligaste gitarrackorden och att spela låtar i olika genrer så som pop, rock och visa.

Det roliga med gitarr är att man bara efter några få ackord kan spela många olika låtar! Successivt och på ett enkelt sätt fördjupar vi kunskaperna om takt- och tonart. Vi går också igenom olika sätt att kompa. Vi lär oss i en liten grupp så det finns alltid tid för individuell handledning. Samtidigt övar du upp ditt lyssnande i samspel med andra.

Upplägg

Utgångspunkten i alla våra kurser är folkbildningspedagogiken. Den bygger i korthet på en dialog mellan ledare och deltagare. Ledaren är visserligen navet i undervisningen men deltagarnas önskemål, förkunskaper och behov är avgörande för hur den gemensamma kunskapsresan ska se ut. Här ägnar vi oss åt lärande i en liten demokratisk grupp där nyfikenhet och glädje genomsyrar arbetet.

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs. 'Falska nybörjare' rekommenderas att anmäla sig till fortsättning 1 gruppen.

Kursmaterial

Ta med ditt eget instrument. Kursmaterial delas ut under kursen.

Video

Kursledare

Kursledaren Anton Backe är konstnär och musiker. Han har spelat gitarr i olika konstellationer sedan barnsben, från pop och rock till punk och jazz. Han har alltid gillat att lära ut och sprida musiken vidare.

Alla våra kursledare har omfattande erfarenhet både inom sitt ämnesområde och som pedagoger. Många är yrkesverksamma inom sitt område och samtliga har gått ABFs grundläggande cirkelledarutbildning.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 1 recensioner
Skriv en recension
5/5
Debbie
15 apr 2024
Anton är pedagogisk

Hittils bra

ABF Göteborg
Olof Palmes Plats
413 04 Göteborg

ABF Göteborg

Vill du skapa, forma, debattera, dansa? Då har vi säkert något för dig! Kursverksamheten på ABF Göteborg erbjuder 200 kurser per termin – på dagtid, kvällstid, helger och sommaren. Vi har kurser inom humaniora och samhälle, konst, musik och sång,...

Läs mer och visa alla kurser med ABF Göteborg

Highlights