Visa kurser.se som: Mobil

Gravidyoga

SV Skåneland
Kursinformation
Trelleborg
10 timmar på 5 tillfällen
2019-08-27 19:00
1 195 SEK

Kursbeskrivning

Genom gravidyoga förbereder du dig på ett positivt sätt både fysiskt och mentalt inför förlossning och tiden därefter genom:
- Andnings och avslappningstekniker som hjälper dig möta graviditet och förlossning med ökad trygghet och självförtroende
- Kroppsrörelser för att reducera stelhet i muskler bygga styrka och för ökad vitalitet
- Hjälper dig behålla en god hållning och blodcirkulation i den föränderliga och växande kroppen
- Djupavslappning (Yoga Nidra)

Gravidyoga rekommenderas från och med gravid vecka 14 och så länge du orkar ingen tidigare yogaerfarenhet krävs. Medtag yogamatta och en mjuk kudde.

Kursledare:
Pernilla Lindström har utövat yoga sedan 2006 och är internationellt certifierad yogalärare - RYS 200 (Ashtanga Vinyasa) från Yogamudra i Köpenhamn samt Gravidyoga och Mamma med baby yoga från Womb Yoga i England. Har även god erfarenhet av gravidyoga i samband med egna förlossningar.

För mer info www.yogatree.se

Vi ber om din mailadress vid anmälan för vidare kontakt. Vill du ha din faktura via e-post meddela oss vid anmälan. Cirkelstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen 1-2 veckor före kursstart. Vi kontaktar dig om något ändras. Vi reserverar oss för att behöva ställa in cirklar med för få anmälda deltagare.
Veckodag: Måndag Tisdag
Tid: 19:00-20:30
Lokal: Corfitz-beck-friisgatan 1

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Gravidyoga.

SV Skåneland

SV - Skåne - Kom och utbilda dig i Skåne!

Studieförbundet Vuxenskolan är ett av Sveriges största studieförbund. Vi erbjuder studiecirklar, kurser och kulturarrangemang. SV-  Skåneland är en avdelning som ansvarar för Studieförbundet Vuxenskolans verksamhet i 27 av Skånes 33 kommuner. Vi erbjuder kreativa mötesplatser som ger människor möjligheter till...


Läs mer och visa alla kurser med SV Skåneland

Kontaktuppgifter till SV Skåneland

SV Skåneland

Södergatan 10
25225 Helsingborg

Tel: 010-7030840
www.sv.se

Recensioner
Bli den första att recensera Gravidyoga!