Gravidyoga

Längd
8 tillfällen
Pris
1 900 SEK
Nästa kurstillfälle
11 mars kl 16.30 (+2 kursstarter)
Utbildningsform
Kurs
Längd
8 tillfällen
Pris
1 900 SEK
Nästa kurstillfälle
11 mars kl 16.30 (+2 kursstarter)
Utbildningsform
Kurs
Få mer information om kursen 👍

Kursbeskrivning

Gravidyoga

Välkommen på gravidyoga!


Att vara gravid innebär en stor förändring för kroppen och genom yoga och mental träning hjälper du dig själv och barnet i din mage att vara max förberedda för att på bästa sätt ta ”emot ”varandra.  Du gör dig mer redo för själva förlossningen och för allt nytt som ni tillsammans i fortsättningen får vara med om.

Oavsett hur du mår, om du har ont, mår utmärkt eller känner dig allmänt svullen i kroppen så är detta en träning som får dig och barnet att må bättre. Mot slutet av våra träffar skapar vi ett yogaprogram utifrån gravidgruppens behov som passar att göra både innan och efter förlossning.

Ju bättre tillgång du har till dig själv och dina upplevelser ju bättre kan du handskas med alla dina kommande utmaningar!

-        Med ökad avslappning och sinnesnärvaro stärker du dig själv och du höjer din egen kapacitet att handskas med smärta. Kroppen frigör endorfin som på naturligt vis höjer förmågan till smärtlindring.

-        Du blir bättre på att ”släppa taget”, vilket också reducerar orosmoment och ökar din tillit!

 

Välkomna din krabat eller krabatinna och kom ihåg att du är en sann hjältinna!

Övningarna är anpassade för dig som är i graviditetsvecka 17 eller längre. Men du är givetvis välkommen tidigare än så om du är ivrig och vill komma igång.

 

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

Välj mellan 2 kursstarter

15 januari kl 16.30

  • Kurs
  • Göteborg

11 mars kl 16.30

  • Kurs
  • Göteborg

Innehåll

På kursen får du kunskap om enkla andningsövningar, avslappnande rörelser och positioner som är bra för dig och barnet i magen.  Övningarna hjälper dig andas och att slappna av både före, under och efter förlossningen.

Gravidyoga gör att du stärker kroppen och kan också lindra eventuella smärtor under graviditeten. Det är en säker och effektiv träning som har tagit hänsyn till de förändringar som sker i kroppen under en graviditet.

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Gravidyoga och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Recensioner

Snittbetyg: 3,8

Baseras på 5 recensioner
Skriv en recension
2/5
Amanda
27 mar 2024
Avslappning snarare än yoga

Inga yoga-övningar utöver andnings-övningar. Samma övningar vid varje tillfälle. Hade önskat mer varierade pass samt fler yoga positioner i passen. Hade jag vetat att det endast...

Visa hela
5/5
Emma Öhrwall
06 mar 2024
En fin stund i veckan

Jag blev så glad att det var just Maria som håller i denna kurs, då jag haft förmånen att ha henne som yogalärare förut. Hennes kurser har en bra balans mellan kunskap och göran...

Visa hela
3/5
Sofia
28 sep 2015
Yoga

Skön kurs och inspirerande lärare.

Kristinedals Träningscenter
Byfogdegatan 4
415 05 Göteborg

Kristinedals Träningscenter – hitta glädjen i din träning

Kristinedals Träningscenter ska vara en mötesplats för den aktiva människan, och vår affärsidé är att leverera ett brett utbud av friskvårdstjänster på ett enkelt och professionellt sätt. Vi vill ge dig förutsättningarna att lyckas med din träning och vet att...

Läs mer och visa alla kurser med Kristinedals Träningscenter

Highlights