Vattengympa för gravida

Längd
8 tillfällen
Pris
1 900 SEK
Nästa kurstillfälle
5 mars kl 18.15 (+2 kursstarter)
Utbildningsform
Kurs
Längd
8 tillfällen
Pris
1 900 SEK
Nästa kurstillfälle
5 mars kl 18.15 (+2 kursstarter)
Utbildningsform
Kurs
Få mer information om kursen 👍

Kursbeskrivning

Vattengympa för gravida

Vattengymnastik för gravida

Vattengympa för gravida är en skonsam träningsform som passar utmärkt under hela graviditeten. Att träna i vatten är inte bara skonsamt utan ger dig även förbättrad kondition, ökad styrka samt bättre rörlighet. Att träna över huvud taget är ett mycket bra sätt att slippa värk i nacke rygg, foglossning och andra belastningsskador. Har du inte tränat innan gäller det att inte börja köra stenhårt under graviditeten, utan göra något lätt som promenader eller just vattengympa. Är du van att träna några gånger i veckan ska du fortsätta med det om du mår bra.

Rå om dig själv som gravid

Fördelen med vattengympa är att du kan anpassa träningen som du vill och du kan köra rätt hårt utan att det tar på leder och ligament. Vattengympan har också en social funktion där deltagarna träffas och pratar om sina graviditeter. För dig som blivande mamma kan det vara skönt att få rå om sig själv en stund.

27,5 gradig bassäng

En bra vattentemperatur för vattengympa är mellan 25-34 grader. Vi på Kristinedals Träningscenter har en motionsbassäng som har en temperatur på 27,5 grader vilket är optimalt då kroppstemperaturen inte ska bli för hög när du är gravid. Kursen riktar sig till dig som gillar fysisk aktivitet och där motion är en självklarhet i vardagen.

Regelbunden träning är ett sätt att förbereda kroppen på förlossning och den kanske viktigaste effekten är att du återhämtar dig snabbare. Så var inte rädd för att träna men lyssna på kroppens signaler och använd sunt förnuft. Det som är bra för mamman är också bra för barnet.

Vi är stola över att kunna erbjuda våra kunder en mycket god vattenkvalité i vår bassäng!

Välkomna!

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

Välj mellan 2 kursstarter

5 mars kl 18.15

  • Kurs
  • Göteborg

7 maj kl 18.15

  • Kurs
  • Göteborg

Målgrupp

Gravida kvinnor. 

Kostnader

Kund med aktivt träningskort 1700kr
Kund utan aktivt träningskort 1900 kr

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Vattengympa för gravida och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Recensioner

Snittbetyg: 4,5

Baseras på 4 recensioner
Skriv en recension
5/5
Louise Stoméus
29 okt 2023
Underbar aktivitet

Så glad och tacksam jag valde att gå denna kurs som blev höjdpunkten på veckan. Marie var karismatisk varm och personlig. Kommer vilja göra det igen om jag blir gravid i framtiden

5/5
Sam
18 okt 2023

Peppig, välkomnande och positiv ledare! Man får vara sig själv en stund och delta efter eget mående och tillstånd. Alternativa övningar ges till allt. Bra att det är fysisk trän...

Visa hela
4/5
Deltagare VT 14
19 jan 2015

Positivt att den var så konditionskrävande. Mkt nöjd!

Kristinedals Träningscenter
Byfogdegatan 4
415 05 Göteborg

Kristinedals Träningscenter – hitta glädjen i din träning

Kristinedals Träningscenter ska vara en mötesplats för den aktiva människan, och vår affärsidé är att leverera ett brett utbud av friskvårdstjänster på ett enkelt och professionellt sätt. Vi vill ge dig förutsättningarna att lyckas med din träning och vet att...

Läs mer och visa alla kurser med Kristinedals Träningscenter

Highlights