Visa kurser.se som: Mobil

Hohoho! 🎅 Nedräkningen till jul har börjat! Det firar vi på kurser.se med en klurig jultävling. Läs mer här.

meditation

5 kurser som gynnar din personliga utveckling

Att jobba med din personliga utveckling är positivt för både ditt vardagsliv och arbetsliv. Vill du lära dig de bästa verktygen för hur du ska utvecklas som människa? Vi har listat de bästa kurserna här!

Känner du dig fast i livet eller är du osäker på om din nuvarande arbetsplats är rätt för dig? Finns det andra komponenter i livet du har svårt att veta hur du ska hantera? Då kan en kurs som gynnar din personliga utveckling vara första steget i rätt riktning! Förändring och utveckling sker hela livet och rätt verktyg kan hjälpa dig att styra vilken riktning livet tar härnäst. Börja med att prioritera dig själv, här listar vi fem kurser som främjar personlig utveckling.

Senast uppdaterad: 27 okt 2022

Du kanske också är intresserad av:

Senast uppdaterad: 2022-11-11

Lär dig något nytt - 5 populära distanskurser

Skulle du vilja lära dig något nytt, investera i din personliga utveckling eller kanske hitta en ny hobby? Gå en distanskurs! Genom att gå kurs på distans kan du välja vilken tid och plats som passar just dig. Utbudet på distanskurser är stort och här har vi samlat några populära kategorier.

Läs mer
Senast uppdaterad: 2019-11-26

Starta en studiecirkel för din hobby

Visste du att du, tillsammans med vänner eller din förening, har möjlighet att starta en egen studiecirkel där ni kan utvecklas inom nästan vilket ämne som helst? Att starta en studiecirkel är enkelt – vi förklarar vad som krävs och hur du kommer igång.

Läs mer
Senast uppdaterad: 2020-03-06

Skapa enkla halloween kläder själv

Nu är det snart dags för halloween, få tips på hur du enkelt kan skapa dina egna halloweenkläder med saker du har hemma.

Läs mer
Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.