Visa kurser.se som: Mobil

Har covid-19 påverkat dina planer på att läsa en kurs? Svara på vår korta undersökning och hjälp oss att hjälpa dig!

5 populära distanskurser

Lär dig något nytt - 5 populära distanskurser

Skulle du vilja lära dig något nytt, investera i din personliga utveckling eller kanske hitta en ny hobby? Gå en distanskurs! Genom att gå kurs på distans kan du välja vilken tid och plats som passar just dig. Utbudet på distanskurser är stort och här har vi samlat några populära kategorier.

1. Kropp och hälsa

Intresset för kropp och hälsa är stort och inom denna kategori ryms en mängd olika kurser från vård till kost. Hur påverkar kosten min träning och hur hänger stress och andning ihop? Här finns kurser för dig som till exempel vill bli kostrådgivare eller lära dig mer om hur du hanterar stress, eller till och med hur du hjälper andra människor att hantera sin stress.

Distanskurser inom kropp och hälsa

2. Skrivarkurs

Drömmer du om att bli författare men vet inte var du ska börja? Det skrivna språket är ett fantastiskt sätt att förmedla en åsikt, en berättelse eller en känsla. Skrivandet är en konst! För att bli en duktig författare eller skribent krävs många timmars träning och det kan vara en väl värd investering med handledning längs vägen. Det finns en uppsjö av skrivarkurser på distans, både för dig som vill satsa på författaryrket eller för dig som bara vill utveckla ditt skrivande.

Lär dig skriva!

3. Data och IT

Med datorn som redskap kommer man långt! Det finns en oändligt mängd olika datorprogram och verktyg att lära sig mer om. Vad passar bättre än att lära sig detta med hjälp av en distanskurs?

IT är ett ständigt aktuellt ämne där det alltid finns nya saker att lära sig. Här finns kurser inom bland annat programmering, webbdesign, Photoshop och Officepaketet. Sugen på att bli egenföretagare? Här kan du även hitta distanskurser inom sociala medier samt hur man bygger sin egna hemsida.

Kurser på distans inom data och IT

4. Inspiration och utveckling

Har du länge undrat vad mindfulness egentligen är och vad det kan göra för skillnad i ditt liv? Nu kan du ta chansen! För dig som vill jobba med din personliga utveckling, livsfrågor och mindfulness så är det här kategorin för dig. Det är modigt, nyttigt och givande att våga lära känna sig själv och ta med sig sina nya insikter både i det privata och professionella livet.

Ta nästa steg i din personliga utveckling!

5. Inredning

Tänker du ofta på vilka nya möbler som skulle behövas där hemma eller vilka inredningsdetaljer som skulle göra rummet komplett? Då kanske du skulle komplettera din naturliga begåvning med med en inredningskurs! Oavsett om du vill utveckla din hobby eller byta karriär så finns kurser för dig. Här kan du lära dig mer om färg och form, feng shui, möbler och mycket annat. Är det dags att locka fram homestylisten i dig?

Lär dig mer om inredning

Här hittar du hela utbudet av distanskurser

Senast uppdaterad: 30 apr 2020

Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.