Visa kurser.se som: Mobil

7 kurser för en aktiv semester

Det kan vara skönt att ligga still på en sandstrand efter en lång och intensiv arbetsperiod men efter ett tag kan det bli ganska långtråkigt - känner du igen dig? Rastlösheten slår in och du känner att du vill röra på kroppen och kanske testa något nytt!

Det är nu du har tiden och chansen att testa på det du länge velat göra - inte för att det är ett måste utan för att du vill! Varför inte ta din hobby till nästa nivå? Utveckla dig genom att ta ett certifikat eller bevis i något du är intresserad av. Det är ditt intresse som styr hur långt just du kan gå. Nedan tipsar vi om sju kurser som är perfekt för dig som vill hålla dig aktiv på semestern.


För dig som fick inspiration men inte hittade din favoritkurs i listan - här finns fler kurser för en aktiv semester.

Senast uppdaterad: 12 maj 2022

Du kanske också är intresserad av:

Senast uppdaterad: 2022-06-01

10 kurser för dig som är aktiv

Är du redo att ta nästa steg till en aktiv livsstil och kickstarta igång med en ny kurs? Är du en aktiv person finns det ett brett utbud av kurser inom hälsa och fysisk aktivitet. kurser.se ger dig tio tips!

Läs mer
Senast uppdaterad: 2019-11-26

Börja träna utomhus

Är du ute efter en billig och naturvänlig träningsform? Träna utomhus! Utomhusträning är ett ekonomiskt och hälsosamt sätt att träna. Här får du tips på roliga sätt att träna utomhus.

Läs mer
Senast uppdaterad: 2021-12-10

Så gör du en dyr hobby billig

Är du eller ditt barn intresserad av en aktivitet som kräver massor av dyrt material? Med några goda råd och lite finess kan du komma betydligt billigare undan än du tror! Läs våra tips för hur du gör en dyr hobby billig.

Läs mer
Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.