Visa kurser.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din kurs? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka kurs. Läs mer här.

Distanskurs till medicinsk yogalärare och terapeut

Yoga för alla
Kursinformation
Distans
10 lektioner
Löpande under året
9 290 SEK
Svenska
Distanskurs till medicinsk yogalärare och terapeut

Kursbeskrivning

Vad innehåller kursen?

Distanskursen i medicinsk yoga innehåller 10 lektioner med 22 uppgifter. I kursen lär du dig Yoga Sutras i praktiken, ayurveda, självinsikt och psykisk hälsa, inflammationer, hjärnan och kreativitet, magen (magsäcken, tunntarmen och tjocktarmen, dieter och kost), Sömn och meditation…. med mera.

Vi skickar gärna hela programmet.

Du kan börja när du vill!

Du har utöver distanslektionerna, i mån av plats, möjlighet att delta på webinar i de gemensamma yogapass som Synne då och då håller för max 12 personer i taget. Och efter Coronatiden (skrivet april 2020) istället på plats i Visby.

I övrigt arbetar du mest själv, men får återkoppling på dina svar per mail eller telefon och handledning när du behöver.

Kursansvarig är Synne Håkanlind som startade som yogalärare 1975 och har utbildat 3-400 yogalärare sedan 1994. En hel del har haft som mål att enbart gå för sin egen skull, vilket är jättebra. Även om kursen är en bra grund för att kunna undervisa eller arbeta med klienter, bygger den först och främst på ditt eget förvärvade kunnande och erfarenhet.

Kursen är en distanskurs, men du har möjlighet att deltaga i vissa fysiska yogaworkshops på plats på Gotland. Dvs efter Coronatiden (skrivet april 2020).

Kostnader

Priset för utbildningen som leder till diplom för att kunna praktisera som medicinsk yogalärare eller terapeut, är 10 brev á 795:- (plus en anmälningsavgift på 1340:- )

Yoga för alla

Yoga för alla!

Förutom föreningens ordinarie utbud av kurser i yoga och meditation för nybörjare och fortsättare, anordnar vi även följande kurser om intresse finns: - Yogans naturmedicin. En praktisk kurs i de senaste rönen och urgammal kunskap om naturens skydd mot sjukdomar.-...


Läs mer och visa alla kurser med Yoga för alla

Kontaktuppgifter till Yoga för alla

Yoga för alla

Stenkumla Kube 131
621 95 Visby

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om denna kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Distanskurs till medicinsk yogalärare och terapeut!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 3 recensioner.
Läs recensioner

Liknande kurser