Visa kurser.se som: Mobil

Yogalärarutbildning Kundaliniyoga & Medicinsk yoga DISTANS

Yogaland - Stockholm Medicinska Yogaklinik
Kursinformation
Distans
2021-09-18 10:00
44 500 SEK
Svenska

Kursbeskrivning

Internationellt certifierad kundaliniyoga och medicinsk yoga

Det här är ingen vanlig yogalärarutbildning, 
det är en utbildning i interconnectedness,
sammanhang, samhörighet, samklang och kontakt.

Yogan får du på köpet!

 

  • Ett år av djupgående terapi och självkännedom
  • Internationellt certifierad yogalärare och meditationslärare
  • Fri och oberoende Kundaliniyogalärarutbildning
  • Startar den 18 september 2021
  • 24 dagar över 11 träffar och två terminer
  • Investering 44 500 kr – Delbetala via autogiro
  • Delta på plats i Stockholm eller på distans / online

Ett år av undervisning - helt på distans!

Pandemin har lett till en betydande digitalisering som erbjuder möjligheter att smidigt kunna delta på distans. Vi erbjuder därför deltagande helt på distans. Vi livestreamar och du kan delta från ditt vardagsrum. Dessutom får du tillgång till ett modernt webbverktyg där du kan ta del av inspelade föreläsningar, yogapass etc. Gå en yogalärarutbildning utan att behöva färdas någonstans. För att citera den kände mindfulnessläraren Jon Kabat-Zinn “Vart du än går är du där”.

Ansökan

En ansökan till utbildningen mejlas till oss med namn, adress, telefon. Berätta om ditt yogaintresse och om ditt beslut att gå utbildningen. 

Frågor och reservation

Om du har frågor om utbildningen är du varmt välkommen att mejla eller ringa, 0708 432 780.
OBS! Vi reserverar oss för eventuella oförutsedda förändringar när det gäller tider, lärare, kursavgifter mm.

Vårt lärarteam

Tomas Sandehorn, driver studion Yogaland - Stockholm Medicinska Yogaklinik och är internationellt diplomerad Kundaliniyoga- och meditationslärare, Medicinsk Yogaterapeut, Klangmassör och Sat Nam Rasayan healer. Har bakgrund från näringslivet där han arbetade bland annat som projektledare på Ericsson, som kreatör och skribent på flertalet reklambyråer. Tomas driver forskningsprojekt på yogans effekter och studerar psykologi på Stockholms Universitet.

Sofia Svensson, certifierad kundaliniyogalärare och medicinsk yogaterapeut. Hon har praktiserat kundaliniyoga i över 15 år och har även en vidareutbildning i gravidyoga samt medicinsk anatomi med ett yogiskt perspektiv.

Rasmus Andersson, internationellt certifierad Kundaliniyogalärare och Medicinsk Yogainstruktör. Arbetar även som musiklärare i låg- och mellanstadiet. Rasmus har en förkärlek för ljud, klang och mantran. Rasmus vidareutbildar sig för närvarande inom österländsk medicin.

Anna Westin, internationellt certifierad yogalärare i Kundaliniyoga och Medicinsk yoga. Arbetar även som forskare om bevarande av biologisk mångfald och kulturarv. Anna vill inspirera till ett yogiskt liv i kärleksfull relation med Moder Jord.  

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Vem kan delta?

En del går yogalärarutbildningen helt för sin egen skull utan tanke på att bli lärare, andra går den som ett led i en självutvecklingsprocess. En del går utbildningen för att lära sig mer om yoga både teoretiskt och praktiskt och en del för att kunna erbjuda yoga till andra. Oavsett vad din anledning är så kommer du få med dig mer än vad du kunnat tänka dig.

Vår yogalärarutbildning är öppen för ALLA. Kanske har du utövat yoga i många år, kanske har du aldrig suttit på en yogamatta, kanske är du student, arbetande eller pensionär. För att delta i utbildningen behöver absolut inte vara vig eller atletisk utan du utgår hela tiden från dina förutsättningar. Yogan gör dig mjukare i kroppen och flexiblare i sinnet, starkare i muskler och mer mentalt fokuserad. Gör oss sällskap på denna yogiska resa, en resa som inte bär bort, utan snarare hem.

Kursintyg

Certifiering

Utbildningen leder till att du blir internationellt certifierad kundaliniyoga- och meditationslärare.

Kostnader

Kursinformation

Utbildningskostnaden är 44 500 kr inklusive moms.  Det är möjligt att delbetala kursavgiften via autogiro. Utbildningens kurslitteratur och logi i samband med retreaten ingår – mat tillkommer.

Du betalar en anmälningsavgift på 4 000 kr när du fått besked om antagning och den återbetalas inte om du väljer att avstå utbildningen.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Yogalärarutbildning Kundaliniyoga & Medicinsk yoga DISTANS.

Yogaland - Stockholm Medicinska Yogaklinik

Yogaland - Stockholm Medicinska Yogaklinik

Hos Yogaland hittar du yoga för personlig utveckling, friskvård samt rehabilitering. Här kan du gå en kurs eller delta i en spännande workshop, själv eller tillsammans med ditt företag. Välkomna att ta kontakt för skräddarsydda evenemang.  På Yogaland arbetar vi med Kundliniyoga, Medicinsk Yoga och Medicinsk...


Läs mer och visa alla kurser med Yogaland - Stockholm Medicinska Yogaklinik

Kontaktuppgifter till Yogaland - Stockholm Medicinska Yogaklinik

Yogaland - Stockholm Medicinska Yogaklinik

Vällingbyvägen 115
16267 Vällingby

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Yogalärarutbildning Kundaliniyoga & Medicinsk yoga DISTANS!

Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 26 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Yogalärarutbildning Kundaliniyoga & Medicinsk yoga DISTANS, fyll i följande uppgifter:

Liknande kurser