Visa kurser.se som: Mobil

LIVSRUMMET - rörelse & skapande online

Skrivsprånget
Kursinformation
Distans
2 timmar
250 SEK

Info om LIVSRUMMET - rörelse & skapande online

LIVSRUMMET - rörelse & skapande online!


När det yttre livsrummet krymper är det lätt att även krympa den inre livsrummet. I onlinekursen Livsrummet gör vi tvärtom. Vi odlar tillit och närvaro, är på platser som ger hopp och mening. Kroppen och skapandet är en sådan plats. I Livsrummet kan vi vara där tillsammans. 

I Livsrummet grundar vi oss med övningar i medveten närvaro och lyssnar in oss själva. Vi bjuder upp kroppen i fria och skapande rörelser, använder oss av bildskapande och kreativt skrivande som ett sätt att undersöka och förankra upplevelserna. Inga förkunskaper behövs. Ledord är lekfullhet, lyhördhet och medkänsla med sig själv och andra.

Vintersinnen. Vinterljuset är bländande vitt, snöflingan landar på kindens svettiga hud som en lätt och fuktig puss. Den kalla luften retar flimmerhåren i näsborrarna. Knarrandet under skorna                           

Temat  för dessa träffar är Sinnen. Hur känns sinnesintrycken i kroppen och rörelsen? Hur hänger känslan av liv och närvaro samman med våra sinnen?

Kursen sänds live via Zoom och varje tillfälle är uppdelad i två 45 minuters pass, med en paus mellan. Eva Dahlberg håller i kursen. Hon är uttryckande konstterapeut med verksamheten Skapa ditt liv. Hemsida: evadahlberg.se

Du behöver ha eget bildmaterial; oljepastell eller andra kritor/färgpennor och papper, samt en yta där du kan röra dig bekvämt.

Tid: Måndagar 15 och 22 februari, kl. 18-20. Du kan anmäla dig till ett eller båda tillfällena
Kostnad: 250 kr per tillfälle. 
Anmälan: Anmäl dig genom att skicka ett mejl till Eva och du får mer info om hur du använder Zoom tjänsten.

Deltagarröst från en annan liknande kurs:

“Nyp mig i armen så jag vet att detta är på riktigt!” Att allt kan kommunicera med oss var en tanke som blev på riktigt denna dag. En rörelse, en färg, en vattendamm, ett träd, en sten, ett löv… Kroppen fann nya rum av in och uttryck i rörelsen och dansen. Omsorg ”self compassion” i det runda, kraft och riktning i det raka och lekfullhet och fnitter i det vridna… Kanske också en känsla av det omöjligas möjlighet. Så alla fina möten i ögonblicken, som vaggade in mig i en trygghet att våga ge mig hän…  Och hela tiden fanns en ledande hand där som med omsorg ledde oss vidare in i nya äventyr. Så fint, så varmt, så bra… Tack!!!
/EnAnnan

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Video

Har du skrivlängtan? Kom igång med Skrivsprånget!

Skrivsprånget

Skrivglädje och Personlig utveckling! Vi har en helhetssyn på skrivandet och metoder för att förhålla sig till prestationskraven. I möten med andra utvecklas kreativiteten och självkänslan. Med kreativiteten som kraftfull motor hittar du möjliga vägar för din utveckling. Kom loss...


Läs mer och visa alla kurser med Skrivsprånget

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om LIVSRUMMET - rörelse & skapande online.

Kontaktuppgifter till Skrivsprånget

Skrivsprånget

Ingång vid gaveln
Russinvägen 74
12359 Farsta

Mobil 0739 24 64 71 och 0762 21 54 05
www.skrivspranget.se

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera LIVSRUMMET - rörelse & skapande online!

Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 52 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om LIVSRUMMET - rörelse & skapande online, fyll i följande uppgifter:

Liknande kurser