Visa kurser.se som: Mobil

Prova på mindfulness

Firma Titti Ljungdahl
Kursinformation
Distans
4 veckor
2021-11-04 18:00
1 000 SEK inkl. moms
Svenska

Info om Prova på mindfulness

PROVA PÅ MINDFULNESS - ONLINE

Denna kortkurs hjälper dig att minska stress, öka fokus och att fylla på med energi. Kursen är ett sätt att prova på ett antal korta övningar för att få erfarenhet av vad mindfulness är och kan ge. Forskning visar att även kortvarig träning i mindfulness ökar förmågan att fokusera och att fatta beslut liksom att hantera stress. Arbetsminnet ökar och även förmågan att behålla känslomässig balans vid svårigheter.

Träningen hjälper dig att lära nytt och skapa nya sätt att tänka och agera vid förändring. Programmet hjälper dig att förstå vad mindfulness är och vilken nytta träningen kan göra för dig. Du tränar din uppmärksamhet och ökar din förmåga att göra mer medvetna val.

Kortkursen hjälper dig att:

• Öka fokus
• Få mer energi
• Sova bättre
• Minska din stress
• Öka ditt lugn 3 

Vi ses vid 3 tillfällen under 4 veckor

Du kan använda friskvårdsbidrag.

Kursinnehåll

Träningsprogrammet innehåller:

Sju olika mindfulnessövningar och du får råd om träningen ett par gånger per vecka via ljudfiler. Vardagsövningar finns med som hjälper dig att omsätta din formella träning till handling i vardagen.

Upplägg

Hur går träningen till?

Prova på mindfulness innebär 3 tillfällen för coaching och uppföljning av det e-program med övningar som ingår i priset. Träningen sker 2 gånger per dag i cirka 10 minuter. Du tränar i ett internetbaserat program via din dator eller din mobiltelefon.

Under 3 tillfällen över totalt 4 veckor träffas vi i mötesrummet på nätet som heter Zoom.  Träffarna pågår 1 timme varje gång. Jag hjälper er att utveckla ett förhållningssätt till stress och fokus.

Kostnader

800 kr exklusive moms

Kursens ledare

Titti Ljungdahl
Diplomerad instruktör i Mindfulness Titti Ljungdahl ingår i Nätverket av mindfulnessinstruktörer hos Mindfulnesscenter AB. Jag är även certifierad Business-och ledarcoach samt skolcoach. Jag har arbetat inom skolans värld i 35 år som rektor och som språklärare.

Mindfulnesscenter ägs av Ola Schenström. Ola är läkare sedan 37 år och specialist i allmänmedicin och en av Sveriges ledande experter på mindfulness. Han är utbildad i USA av bland andra professor emeritus Jon Kabat-Zinn som också skrivit förordet till Olas bok Mindfulness i vardagen.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Prova på mindfulness .

Firma Titti Ljungdahl

MINDFULNESS 

Jag har arbetat inom skolans värld i 35 år som lärare och rektor och det var i skolan som jag uppmärksammade hur stressen påverkar oss alla, både personal och elever. Under alla år har jag intresserat mig för att hitta...


Läs mer och visa alla kurser med Firma Titti Ljungdahl

Kontaktuppgifter till Firma Titti Ljungdahl

Firma Titti Ljungdahl

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Prova på mindfulness !

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Prova på mindfulness , fyll i följande uppgifter: