Inga recensioner än

Mindfulness Prova-på 30/9

SV Halland, i Kungsbacka
Längd
2 timmar på 1 tillfälle
Pris
200 SEK
Nästa kurstillfälle
30 september, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
2 timmar på 1 tillfälle
Pris
200 SEK
Nästa kurstillfälle
30 september, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Kursbeskrivning

Detta är en introduktion till Mindfulness i vilken vi bekantar oss med teoretiska hörnstenar, filosofi, historia och praktiserande. Det är ett tillfälle att prova på och eventuellt väcka lusten att upptäcka mer. Deltagaren får de bästa förutsättningarna att direkt efter avslutad kurs fortsätta meditationen på egen hand.

Målgrupp

Denna kurs är för alla och samtidigt utformad med nybörjaren i åtanke. Vill du testa om Mindfulness är något för dig eller har du lyssnat på guidade meditationer och är nu intresserad av grundläggande teori för att utveckla dina färdigheter? Välkomna!

Mål

Efter avslutad kurs ska deltagaren ha en grundläggande förståelse för Mindfulness som konstform och de olika etapper som utövaren behöver ta sig förbi på resan mot högre medvetandenivåer och insikter. Med sig får deltagaren ett par teoretiska verktyg som använts under tusentals år för ökat inre lugn och harmoni.

Innehåll

Under vår tid tillsammans får vi en introduktion till Mindfulness kulturella ursprung och varför det har betydelse för förståelse och praktiserande. Vi får en teoretisk överblick över vad vi kan vänta oss i takt med att våra färdigheter stärks. Vi pratar om några av de vanligaste utmaningarna och tips på hur vi kan stimulera viljan att regelbundet meditera. Mindfulness är en konstform som vi kan träna på, med dig från detta möte får du praktiska övningar för fortsatt utforskande.

Material

Det material som vi bedömer att du behöver för ett framgångsrikt deltagande kommer att finnas på plats.

Gruppstorlek

Minsta gruppstorlek är fem deltagare med plats för fler.

Om kursledaren

Sebastian Brander som är cirkelledare för denna kurs kommer med erfarenhet från många års eget praktiserande av Mindfulness och Buddhism. Han har ett brinnande intresse för inre utforskande och självförverkligande samt pratar gladeligen mycket och länge om detta med vem helst som visar ett ömsesidigt intresse. Sebastian är certifierad Mindfulnessinstruktör med en specialisering gentemot facilitering av diversifierade, jämställda, inkluderande och tillgängliga gruppsamtal.

Veckodag: Lördag
Tid: 10:00-11:30
Lokal: Energigatan 9
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

30 september, 2023

  • Kurs
  • Kungsbacka

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Mindfulness Prova-på 30/9 och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.
SV Halland
falkenberg

Hos Studieförbundet Vuxenskolan i Halland kan du gå kurser, studiecirklar och föreläsningar. Vår syn på bildning bygger på människans förmåga att själv forma sitt liv tillsammans med andra människor och med hänsyn till miljön. SV är mångfaldens studieförbund som ger varje...

Läs mer och visa alla kurser med SV Halland

Highlights