Visa kurser.se som: Mobil

Kustskepparintyg - distans

Medborgarskolan
Kursinformation
Distans
10 tillfällen
1 975 SEK

KursbeskrivningKustskepparintyget är en påbyggnadsdel av förarintyget som intygar att du har rätt att framföra båtar längre än 12 meter och bredare än 4 meter.

Vår distanskurs varvar teori, instruktionsfilmer för olika moment, animerade situationer, övningar och sammanfattande tester. Med kunskapen du får i vår distanskurs blir din båtfärd både roligare och säkrare.

Distanskursen kräver att du innehaft förarintyg minst en månad och genomfört båtpraktik. Deltagaren skall under kalenderåret fylla minst 15 år.

Kursinnehåll

  • Navigering (utomskärs och till havs)
  • Mörkernavigering
  • Säkerhet ombord
  • Missvisning och deviation
  • Principerna för GPS, radar och SRC/VHF
  • Lagar och regler
  • Övningsprov

Kursupplägg

Distanskursen har löpande start. Det betyder att du anmäler dig och startar distanskursen när det passar dig i din egen takt. I de olika avsnitten finns en introduktionsfilm där en person informerar dig om innehållet och vad du ska göra. Kursen innehåller teori och instruktionsfilmer, animationer, övningar och sammanfattande test.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Kustskepparintyg - distans.

Medborgarskolan

Välkommen till Medborgarskolan!

Medborgarskolan är ett studieförbund med humanistisk värdegrund, som sätter viljan att lära först. Vi är ett av landets största studieförbund och erbjuder kurser för alla inom ett stort antal områden - både fysiska kurser och distanskurser. En distanskurs passar dig...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan

Medborgarskolan

Hagagatan 23A
113 47 Stockholm

Recensioner
Bli den första att recensera Kustskepparintyg - distans!