Kustskepparintyg

Navigationsakademien, i Stockholm
Längd
15 timmar
Pris
1 990 SEK
Längd
15 timmar
Pris
1 990 SEK
Få mer information om kursen 👍

Kursbeskrivning

Kustskeppare

Kustskepparintyg

Kursen ger dig fördjupade kunskaper avseende navigering mm för längre färder på öppet hav. 

Kustskepparintyg krävs för att få framföra fritidsfartyg större än 12 x 4 meter. Kustskepparintyget fordrar ingående kunskaper om navigation, sjökort, olika navigationsmetoder, de internationella sjövägsreglerna, mörkernavigering, säkerhet, sjömanskap och grundläggande författningskunskap. För att få erlägga provet för kustskepparintyg krävs en godkänd båtpraktik och ett godkänt förarintygsprov.

Vi följer Nämnden för båtlivsutbildnings (NFB) kunskapkrav för kustskepparintyget.

Välkommen!

I första hand erbjuds vår Kustskepparkurs till elever som läser Förarintyg och Kustskeppare som kombikurs och då till rabatterat pris. (1.600:-)   

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Sätt igång snabbt och enkelt

Anmäl dig enkelt på hemsidan och betala med kort via bankgiro eller swish. Du kan välja att köpa till kurspaketet innehållandes kursbok (Navigation och Sjömanskap, Uppl. 10, Ekblad & Wallin), tillhörande övningsbok, övningssjökort för kustskeppare, passare, transportör, linjal, penna mm. och du får det vid kursstart.  Om du önskar det hemskickat innan kursstart tillkommer porto.

Ca 10 dagar efter kursslut ordnar vi provtillfälle med en förhörsförrättare från NFB (Nämnden för Båtlivsutbildning).  Kostnad för detta är 625:- + 65:- för intygsbok och det betalas vid provtillfället.

Målgrupp

För dig som vill ta kustskepparintyg, få mer kunskap om längre färder utanför skyddade vatten och som vill kunna framföra fritidsfartyg större än 12 x 4 m.

Kostnader

1990 kr.

Kursledare

Anders Rude

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Kustskepparintyg och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Navigationsakademien
Anders Rude
Trappstigen 8
13337 Saltsjöbaden

Navigationsakademien ger dig den kompletta utbildningen för ett tryggare och roligare båtliv! Förarintyg/Förarbevis båt (grundkursen) Kustskepparintyg/Skepparexamen (fortsättningskursen) Praktikkurser Starta med att läsa en Förarintygskurs. Du får grundläggande kunskaper som gör att du kan känna dig trygg när du ger dig...

Läs mer och visa alla kurser med Navigationsakademien

Highlights