Kustskepparintyg inklusive "Båtpraktik mörker" 2 dagar (20 tim.). Navigation Steg 2

ABC Seglarskola / Båtskola , i Stockholm (+1 orter)
Längd
2 dagar
Pris
3 200 SEK
Nästa kurstillfälle
Varje säsong (+2 kursstarter)
Utbildningsform
Kurs
Längd
2 dagar
Pris
3 200 SEK
Nästa kurstillfälle
Varje säsong (+2 kursstarter)
Utbildningsform
Kurs
Få mer information om kursen 👍

Kursbeskrivning

Helgkurs och kvällskurs i Stockholm

- Ta ditt kustskepparintyg och få samtidigt intyg på "båtpraktik mörker"

Kustskepparintyg

Har du redan Förarintyg och vill fördjupa dina kunskaper i navigation och sjömanskap? Tag då Kustskepparintyg inklusive intyg för "båtpraktik mörker" 2 dagar (22 tim.). Upplägget på ABC kustskepparkurser i navigation är en Kustskepparintygskurs där teori och båtpraktik varvas på ett pedagogiskt sätt. Kurserna är på tre dagar ( 18+ 4 timmar) och genomförs på helger eller kvällar på ABC Marina I Saltsjö-Duvnäs i Nacka samt i Stockholm.

Kurserna genomförs i smågrupper där navigationsteori, sjömanskap varvas med praktiska navigationsövningar samt båtpraktikpass till sjöss med mörkernavigering med motorbåt eller segelbåt med inombordsmotor.

För dig som vill ta intyget "Skepparexamen" för att sedan kunna gå vidare och examineras för intyget "Fartygsbefäl klass VIII" så finns möjligheten att gå kursen Kustskepparintyg och sedan komplettera med diverse kursmoment som vi handleder dig i innan examination.

Välkomna!

Dag & Tid
Lördag - Söndag, start kl. 09.00

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

Välj mellan 2 kursstarter

Varje säsong

  • Kurs
  • Nacka
  • Sista ansökan: kursen ges på både svenska och engelska

Varje säsong

  • Kurs
  • Stockholm

Målgrupp

För dig som vill ta kustskepparintyg och samtidigt lära dig hur du navigerar i mörker. Förkunskapskrav är Förarintyg. Du kan gå en kombinationskurs på två helger i följd med en Förarintygskurs första helgen följd av en Kustskepparkurs den andra helgen. Kurserna genomförs också som privatkurs för enskild eller sällskap.

Kursintyg

Efter avslutad kurs finns möjlighet att avlägga prov för Kustskepparintyg direkt eller på överenskommet datum efter kursavslut. (examinationskostnad 625 kr). Alla som genomfört kursen erhåller intyg på genomförd båtpraktik (mörkernavigering-fyrar och instrument) i Nämnden för båtlivsutbildnings (NFB:s) blåa intygsbok alternativt NFB:s nya intygskort.

Kostnader

Kustskepparintyg

Avgift  3200 kr inkl sjöpraktik mörkernavigering. 2350 kr exklusive sjöpraktik mörkernavigering. Endast sjöpraktik mörkernavigering  1550 kr

Särskilda kurspaket med kurs litteratur och sjökort mm kan köpas rabatterat vid kursstarten.

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Kustskepparintyg inklusive "Båtpraktik mörker" 2 dagar (20 tim.). Navigation Steg 2 och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
ABC Seglarskola / Båtskola
Saltsjöbadsvägen 77-79
131 50 Saltsjö-Duvnäs

Seglarkurser och andra båtkurser i Stockholm - ABC Seglarskola/Båtskola 

Vill du lära dig att navigera, segla ? hantera din motorbåt? ABC Seglarskola/Båtskola har kurser för dig som vill utöva praktisk segling, motorbåtsmanövrering samt navigation teoretisk och praktisk till sjöss. ABC Seglarskola/Båtskola är ett familjeföretag som har varit aktivt  i över 45...

Läs mer och visa alla kurser med ABC Seglarskola / Båtskola

Highlights