Navigationspaketet (Förarintyg/Kustskeppare)

E-navigation, Distans
Få mer information om kursen 👍

Kursbeskrivning

I vårt populära "navigationspaket" ingår både utbildning till kustskeppaexamen och förarintyget.

Ett förarintyg visar att du har grundläggande kunskaper inom navigering och sjömanskap. Förarintyg (förarbevis/skärgårdsskepparen)är oftast ett minimikrav för att få hyra båt, i Sverige såväl som i Europa och kommer kunna bytas in mot båtkörkort som diskuteras inför 2011. 

Ett kustskepparintyg visar att du är kompetent att kunna genomföra en långsegling i våra närmsta hav och är en direkt påbyggnad på förarintyget.. Kraven för att få skriva kustskepparintyget är att du har fyllt 15 år

Beställer du kursen får du hem ett studiepaket och en inloggning. Via hemsidan följer du kursen med hjälp av studieplan, övningsprov, fotodemonstrationer och filmer. När kursen är klar är det dags att skriva provet. Enkelt, effektivt, pedagogiskt!

För mer information, skicka en intresseanmälan nedan!

 

E-Navigation
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kostnader

Endast 2395:- (i priset ingår boken fritidsskepparen, övningsbok, övningssjökort, transportör och passare samt inloggning till hemsidan med ett flertal funktioner.)

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Navigationspaketet (Förarintyg/Kustskeppare) och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
E-navigation
Nysätravägen 52
131 33 Nacka

Välkommen till E-Navigation!

E-navigation erbjuder navigationskurser på Internet. Du behöver inte längre passa tider eller transportera dig till en lokal långt bort. Du kan lära dig allt framför datorn i din egen takt! Vår populära förarintygskurs har idag användare över hela landet i...

Läs mer och visa alla kurser med E-navigation

Highlights