Visa kurser.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din kurs? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka kurs. Läs mer här.

Kursinformation
Stockholm
15 timmar
1 790 SEK

Kursbeskrivning

Förarintyg

FörarintygKursen för Förarintyg ger dig grundläggande kunskaper för att känna dig säkrare och tryggare när du ger dig ut på sjön. Intyget ger dig möjlighet till rabatt på din båtförsäkring och oftast också ett krav för att hyra båt.   Önskar du läsa vidare till Kustskepparintyg behöver du först ett Förarintyg.

Du lär dig bl.a. praktiskt sjökortsarbete och metoder för navigering, sjövägsregler, lanternor, sjöräddning, sjömanskap, miljö, väder, säkerhet, förtöjning och sjukvård.

Den här kursen kan du gå antingen under sex vardagskvällar eller som en intensivkurs över en helg.

Vi följer Nämnden för båtlivsutbildnings (NFB) kunskapskrav för Förarintyg.

Varmt välkommen!

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om denna kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

För dig som vill lära dig de grundläggande kunskaperna för att känna dig säkrare och tryggare till sjöss. Bra också för dig som har erfarenhet från sjön men saknar det formella Förarintyget och vill ha en repetition inför provet. 

Sätt igång snabbt och enkelt

Enkelt att anmäla sig via hemsidan.  Betala med kort, via bankgiro eller swish. Du kan välja att köpa till kurspaketet innehållandes kursbok (Navigation och Sjömanskap, Uppl. 8, Ekblad & Wallin), övningssjökort för förarintyg, passare, transportör, linjal, penna mm. och du får detta vid kursstart. Om du önskar det hemskickat innan kursstart tillkommer porto.

Ca 10 dagar efter kursslut ordnar vi provtillfälle med en förhörsförrättare från NFB (Nämnden för Båtlivsutbildning).  Kostnad för detta är 500:- + 50:- för intygsbok och det betalas vid provtillfället.

Kostnader

1790 kr.

Kursledare

Anders Rude

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Förarintyg.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 1 recensioner.

Lisa
(5)
Vill bara rekommendera navigationsakademien om du ska gå en navigationskurs! Det är så himla viktigt med bra lärare och jag vill verkligen tacka för en alltigenom bra kurs. Dessutom bra kursmaterial och elevsida med schema, övningar osv. TACK!

Navigationsakademien

Navigationsakademien

Navigationsakademien ger dig den kompletta utbildningen för ett tryggare och roligare båtliv! Förarintyg/Förarbevis båt (grundkursen) Kustskepparintyg/Skepparexamen (fortsättningskursen) Praktikkurser VHF/SRC  certifikat Kombinera vår förarintygskurs och kustskepparkurs  s.k. Kombikurs Önskar du också båtpraktik samarbetar Navigationsakademien med flera bra arrangörer och du får...


Läs mer och visa alla kurser med Navigationsakademien

Kontaktuppgifter till Navigationsakademien

Navigationsakademien

Anders Rude
Trappstigen 8
13337 Saltsjöbaden

Tel: 08 758 88 01
Mobil 073 985 78 90
www.navigationsakademien.com

Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 2 recensioner.
Läs recensioner

Liknande kurser