Förarintyg

Navigationsakademien, i Stockholm
Längd
15 timmar
Pris
1 790 SEK
Nästa kurstillfälle
16 mars, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
15 timmar
Pris
1 790 SEK
Nästa kurstillfälle
16 mars, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Få mer information om kursen 👍

Kursbeskrivning

Förarintyg

FörarintygKursen för Förarintyg ger dig grundläggande kunskaper för att känna dig säkrare och tryggare när du ger dig ut på sjön. Intyget ger dig möjlighet till rabatt på din båtförsäkring och oftast också ett krav för att hyra båt.   Önskar du läsa vidare till Kustskepparintyg behöver du först ett Förarintyg.

Du lär dig bl.a. praktiskt sjökortsarbete och metoder för navigering, sjövägsregler, lanternor, sjöräddning, sjömanskap, miljö, väder, säkerhet, förtöjning och sjukvård.

Den här kursen kan du gå antingen under sex vardagskvällar eller som en intensivkurs över en helg.

Vi följer Nämnden för båtlivsutbildnings (NFB) kunskapskrav för Förarintyg.

Varmt välkommen!

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

16 mars, 2024

  • Kurs
  • Stockholm
  • Svenska

Sätt igång snabbt och enkelt

Enkelt att anmäla sig via hemsidan.  Betala med kort, via bankgiro eller swish. Du kan välja att köpa till kurspaketet innehållandes kursbok (Navigation och Sjömanskap, Uppl. 11 Ekblad & Wallin), övningssjökort för förarintyg, passare, transportör, linjal, penna mm. och du får detta vid kursstart. Om du önskar det hemskickat innan kursstart tillkommer porto.

Ca 10 dagar efter kursslut ordnar vi provtillfälle med en förhörsförrättare från NFB (Nämnden för Båtlivsutbildning).  Kostnad för detta är 625:- och det betalas vid provtillfället.

Målgrupp

För dig som vill lära dig de grundläggande kunskaperna för att känna dig säkrare och tryggare till sjöss. Bra också för dig som har erfarenhet från sjön men saknar det formella Förarintyget och vill ha en repetition inför provet. 

Kostnader

1790 kr.

Kursledare

Anders Rude

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Förarintyg och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 1 recensioner
Skriv en recension
5/5
Lisa
31 jul 2009

Vill bara rekommendera navigationsakademien om du ska gå en navigationskurs! Det är så himla viktigt med bra lärare och jag vill verkligen tacka för en alltigenom bra kurs. Dess...

Visa hela
Navigationsakademien
Anders Rude
Trappstigen 8
13337 Saltsjöbaden

Navigationsakademien ger dig den kompletta utbildningen för ett tryggare och roligare båtliv! Förarintyg/Förarbevis båt (grundkursen) Kustskepparintyg/Skepparexamen (fortsättningskursen) Praktikkurser Starta med att läsa en Förarintygskurs. Du får grundläggande kunskaper som gör att du kan känna dig trygg när du ger dig...

Läs mer och visa alla kurser med Navigationsakademien

Highlights