Visa kurser.se som: Mobil

Balett med möjlighet till extra tåskola 20+ - Avancerat

Kulturama
Kursinformation
Stockholm
36 timmar
3 900 SEK

Kursbeskrivning

Välkommen till en av våra inspirerande danskurser i Balett med extra 20 min tåskola för de som vill.

Förkunskapskrav

Den här kursen passar dig som dansat 4-6 terminer förut.

Kursinnehåll

Baletträningen förbättrar hållning, styrka, smidighet och koordination och strävar efter balettens rena linjer utifrån elevens förutsättningar. Lektionerna innehåller övningar vid stången, rörelsekombinationer på plats, förflyttningssteg, improvisationsövningar och kortare kombinationer.

Tåskola 20 min extra efter klass för de som vill. Extra avgift 680 kr tillkommer.

Utvecklingsmöjligheter

På Kulturama finns kurser i klassisk balett upp till fortsättningsnivå. Alla de scenkonstnärliga dansformerna korsbefruktar varandra. För att utvecklas inom klassisk balett kan man träna både Modernt/Contemporary och Jazz. För dig som vill komplettera med annan träning som har dansanknytning finns Latin Fitness.

Kläder

Åtsittande kläder, typ trikå eller liknande. Balettsko med tunn och mjuk sula - går att köpa på exempelvis på Dance & Gymshop, Gamla Brogatan 34.

Kursledare

Gunilla Hammar.

Gunilla dansade i Cullbergbaletten 1987-2005. Utbildade sig sedan till danspedagog med inriktning mot klassisk balett vid Dans- och Cirkushögskolan. Gunilla är även utbildad STOTT-Pilates instruktör. I dagsläget undervisar Gunilla på de olika yrkesutbildningarna för dans bla. DOCH, BASE23, Balettakademien mfl. Det senaste året har hon även arbetat som koreografassistent åt Mats Ek i produktionen "Utvandrarna"på Dramaten och instuderat delar av Mats Ek´s Svansjön för Kungliga Operabaletten. Förutom att undervisa balett ger hon även workshops i repertoar, komposition, improvisation och dansgestalning med inriktning mot modern balett.

Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln samt Dance & Gymshopen

Som deltagare hos oss på Kulturama har du rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln samt Dance & Gymshopen. Detaljerad information kommer i ett speciellt utskick i samband med din kallelse när du anmält dig till kursen.

Bra att veta

Uppehåll för lov v 9, 15 och 16.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Balett med möjlighet till extra tåskola 20+ - Avancerat.

Kulturama

Kurser för glädje och utveckling Att gå en kurs och fördjupa sina kunskaper eller prova på något helt nytt är en säker humörhöjare! På Kulturama har vi specialiserat oss på estetiska kurser inom musik, sång, dans, teater, musikal, artistskolan, foto,...


Läs mer och visa alla kurser med Kulturama

Kontaktuppgifter till Kulturama

Kulturama

Virkesvägen 21
Hammarby Sjöstad

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Balett med möjlighet till extra tåskola 20+ - Avancerat!

Arrangörsrecensioner
(3,9)
Baseras på 10 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Balett med möjlighet till extra tåskola 20+ - Avancerat, fyll i följande uppgifter: