Presentationsteknik - att fånga publiken

Kulturama, i Hammarby Sjöstad
Längd
12 timmar
Pris
1 800 SEK
Nästa kurstillfälle
10 juni, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
12 timmar
Pris
1 800 SEK
Nästa kurstillfälle
10 juni, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Vill du nå ut till din publik och fånga deras intresse? På denna intensivkurs i presentationsteknik får du verktyg för detta samtidigt som du blir tryggare i att tala inför en grupp! Passar både dig som privatperson eller anställd som vill slipa på dina presentationer eller öva på att stå framför publik.

Innehåll och mål

Vill du känna dig tryggare i att tala inför en grupp eller en publik eller behöver du verktyg för att fånga åhörarnas intresse och behålla det? Vår kurs i presentationsteknik ger dig bland annat verktyg för detta samt vägledning i hur du når fram med ditt budskap, hur du ska agera i olika situationer i olika sammanhang och hur du kan förbereda dig mm samtidigt som du känner dig mer bekväm i din roll. Passar både dig som privatperson, egen företagare eller anställd som vill slipa på dina presentationer oavsett om du har vana från det eller ska göra det för första gången.

Upplägg

Teori blandas med praktiska övningar genom en kombination av kroppsspråk, improvisation och scenisk gestaltning.

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs! Kursen riktar sig både till dig som talat inför grupp tidigare eller ska göra det för första gången. 

Kursledare

Helena Karlsson är teaterlärare, skådespelare, och föreläsare. Hon undervisar bla företagsledare, politiker och talare i retorik och framförandeteknik. På ett lustfyllt sätt arbetar Helena med kropp och röstmedvetenhet för att eleven ska stärka, lära känna och kunna använda sitt instrument på allra bästa sätt. Läs mer om Helena och våra andra ledare här.

Alla våra kursledare genomgår Kulturamas och Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds ett internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt personlig och pedagogisk/metodisk utveckling. 

Kursmaterial

Ingen extra kostnad för material tillkommer.

Utvecklingsmöjligheter

På Kulturama finns teaterkurser upp till fördjupningsnivå. Där erbjuder vi exempelvis Monolog, Method Acting och Filmskådespelarteknik. Vi har även kurser i sång och musikal som kan passa dig som också vill utvecklas åt musikalhållet. Vill du satsa fullt ut har Kulturama också en teaterutbildning på heltid för vuxna. 

Bra att veta

Kursen hålls måndag-onsdag 10-12/6.

Som deltagare hos oss på Kulturama har du rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln samt Dansbutiken.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

10 juni, 2024

  • Kurs
  • Hammarby Sjöstad

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Presentationsteknik - att fånga publiken och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Kulturama
Virkesvägen 21
Hammarby Sjöstad

Kurser för glädje och utveckling Att gå en kurs och fördjupa sina kunskaper eller prova på något helt nytt är en säker humörhöjare! På Kulturama har vi specialiserat oss på estetiska kurser inom musik, sång, dans, teater, musikal, artistskolan, foto,...

Läs mer och visa alla kurser med Kulturama

Highlights