Artistskolans Sommardagläger 10-16 år. 5 dagar

Kulturama, i Hammarby Sjöstad
Längd
34 timmar
Pris
2 950 SEK
Nästa kurstillfälle
13 juni, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
34 timmar
Pris
2 950 SEK
Nästa kurstillfälle
13 juni, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

VÄLKOMMEN till Artistskolans sommardagläger. Sjung och dansa på Kulturama och avsluta med ett uppspel! Startar tors 13/6.

Förkunskapskrav

Till artistdaglägret är alla som gillar att dansa och sjunga välkomna! Lägret är anpassat för att ta emot både nybörjare såväl de som hållit på ett tag.

Kursinnehåll

Fem fartfyllda och roliga dagar med sång, dans och lite annat med Artistskolan som avslutas med en redovisning för anhöriga på lägrets sista dag.

Kurstillfällen

To-fre den 13-14/6 och mån-ons den 17-19/6 (ej lördag-söndag) kl 10-16.  Uppspel onsdag den 19/6 kl 15.30.

Bra att veta

Ni tar med egen lunch. Mikrovågsugnar finns på plats och kylskåp. Vi bjuder på fika på eftermiddagen med smörgås/dryck och frukt.

Kursledare

Caroline Sjölund

Undervisar i balett, jazz, show, musikal och barndans. Hon är utbildad på Balettakademiens yrkesskola i Stockholm och Stage 7 i San Diego, USA.
Har arbeta som dansare och koreograf i danskompanier, shower och TV i Sverige, Tyskland, Frankrike, Schweiz, Italien och Egypten även som musikalartist i West Side Story, Cabaret, A Chorus Line och Lena Ph´s Agent 006.
Undervisat i Tyskland, på Balettakademien, Danscompagniet och Kulturama i Stockholm, Rydbergs Dance Academy i Malmö och Täby friskola.

 

Annika Metsä

Undervisar på Artistskolan i sång och dans. Annika har jobbat professionellt med musikal, show, barnteater och coverband i drygt 17 år. Hon har arbetat på bl a Golden Hits samt Wallmans Salonger. Har mer än 10 år ägnat sig åt att dela med sig av sina erfarenheter på olika sätt bl a i form av undervisning. 

 

Paula Hoffman

Utbildad vid Musikhögskolan , Operahögskolan samt Stockholms musikpedagogiska institut, alla högskolor i Stockholm . Efter 25 år på scenen som opera-och konsertsångerska började jag efter mina pedagogiska studier jobba som sångpedagog och jobba med de moderna genrerna inklusive musikal. Har även jobbat som teaterlärare, teatermusiker, workshopledare mm, både med barn vuxna och funktionshindrade, dels i Kulturskolan och dels vid en musikfestival i Dalarna.

Jobbar bland annat vid  folkhögskolan Geijerskolan där hon är kursledare för sånglinjen samt  undervisar de flesta kantorstudenterna i sång olika genrer . Ibland jäven med studenter från skolans musikteaterlinje. Jobbar även som sånglärare vid Tyska skolan i Sthlm med barn 6-19 där vi ofta jobbar med musiklek och musikal. Dessutom har jag privat sångundervisning i liten skala.

 

 

 

 

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

13 juni, 2024

  • Kurs
  • Hammarby Sjöstad

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Artistskolans Sommardagläger 10-16 år. 5 dagar och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Kulturama
Virkesvägen 21
Hammarby Sjöstad

Kurser för glädje och utveckling Att gå en kurs och fördjupa sina kunskaper eller prova på något helt nytt är en säker humörhöjare! På Kulturama har vi specialiserat oss på estetiska kurser inom musik, sång, dans, teater, musikal, artistskolan, foto,...

Läs mer och visa alla kurser med Kulturama

Highlights