Inga recensioner än

Kom igång i gymmet på 4 veckor

Längd
4 tillfällen
Pris
1 400 SEK
Längd
4 tillfällen
Pris
1 400 SEK
Få mer information om kursen 👍

Kursbeskrivning

PT SMALL GROUP

PT Small Group är för dig som vill få resultat! Du blir sedd, får individuell coachning och teknikträning. Du delar din PT med upp till 5 personer under 60 minuter.

Kom igång i gymmet på 4 veckor

Kursen passar dig som är nybörjare på gym. Vi går igenom alla delar som är viktiga för en stark funktionell kropp så som styrka, rörlighet, koordination och kondition. Vi kommer att jobba med både maskiner och fria vikter. Perfekt för dig som vill skapa en träningsrutin och vill lära känna din kropp på bästa sätt.

Gruppen leds av vår Personliga Tränare Isabella Palmqvistsom har många års erfarenhet av styrketräning och att leda grupper.

Mål 

Lära dig grunderna i styrketräning och bli självständig i gymmet.

Förkunskaper 

Inga

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Kom igång i gymmet på 4 veckor och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.
Kristinedals Träningscenter
Byfogdegatan 4
415 05 Göteborg

Kristinedals Träningscenter
– hitta glädjen i din träning

Kristinedals Träningscenter ska vara en mötesplats för den aktiva människan, och vår affärsidé är att leverera ett brett utbud av friskvårdstjänster på ett enkelt och professionellt sätt. Vi vill ge dig förutsättningarna att lyckas med din träning och vet att...

Läs mer och visa alla kurser med Kristinedals Träningscenter

Highlights