Visa kurser.se som: Mobil

Lär dig kommunicera framgångsrikt -personlig utveckling

Human Potential
Kursinformation
Höllviken
2,5 dagar
2019-11-15
Sista anmälan: Boka två månader före kursen- därefter 4.700kr!
4 200 SEK

Kursbeskrivning

Att leda och leva med passion till dig och livet!

Den här kursen är för dig som vill  
-  utveckla ett framgångsrikt  inre ledarskap och stärka självkänslan 
-  bli tydlig och klar i din kommunikation till dig själv och din omgivning, familj och på arbetet              

-  bli fri från nedtryckta känslor och händelser                                                                                        -  använda din drivkraft till att leva med glädje, hålla fokus och fortsätta gå framåt.

Du blir en mästare på att kommunicera framgångsrikt både med dig själv och din omgivning

EQ-PROCESS

EQ betyder emotionell intelligens. Det innebär att man är medveten om och i kontakt med sina egna och andras känslor. Du lär dig lyssna till kroppens visdom och vad känslorna vill förmedla till dig.

NLP -New Life Programming är vårt sätt att arbeta med NLP (euro lingvistisk programmering) där hjärnan samarbetar med hjärtat. Du lär dig kommunicera hälsosamt, läsa kroppspråk och hur man kan befria sig från enklare fobier, få huvudvärk och fysisk smärta att märkbart minska och tom försvinna på bara några minuter!

Recension:

En kurs som fångade in förståelse för oss själva och andra. Att man själv påverkar sin upplevelse av hur man känner sig. Och att man också kan ändra sin känsla och mående..... Sätta fingret på sina innersta önskningar. Skala av sina lager och blockeringar och bli mer genuint sig själv. En lekfull, kreativ och energigivande kurs som jag rekommenderar alla!

Nina

Plats och tid

15-17 novemberi 2019 FBU-Gården i Höllviken strax utanför Malmö

Fredag 18:30 -21:00  

Lördag 9:30- 20:00

Söndag 9:30-17:00

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

Målgrupp

Alla som vill komma loss, använda sin förmåga att framgångsrikt gå till action med det du vill genomföra. Det spelar ingen roll vad det handlar om och hur mycket du gjort tidigare- du når vidare.

Kursintyg

Diplom utfärdas efter fullgjord kurs.

Kursinformation

Deltagare EQ 3 Live with passion

EQ Lead with passion är inspirerade och häpnadsväckande dagar där du får  möta gamla mönster och beteende, befria känslor och oläkta cellminnen, upptäcka den enorma kraften i både den verbala och den icke verbala kommunikationen. Den icke verbala kommunikation påverkar våra känslor, beteenden och våra kroppars förmåga till läkning.

Du lär dig vår metod av NLP, New Life Programming .

Att lära sig kommunicera med den omedvetna delen av sinnet är till stor hjälp och helande, både för oss själva och för vår omgivning. Direkt användbart när du vill komma vidare i relationer.

Du får uppleva hur man kan befria sig från enklare fobier på mindre än 15 minuter, hur man kan få huvudvärk och fysisk smärta att märkbart minska och t.o.m. försvinna på bara några minuter! 

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

Kostnader

4.200 kr fram till 15 september därefter ordinarie pris 4.700 kr

Fika och frukt ingår alla dagar. Lunch äter vi på kursgårdens trevliga restaurang.

Kursledare

Mia de Neergaard huvudlärare och utbildningsansvarig på Human Potential.

Mia har 25 års yrkeserfarenhet inom personlig utveckling, och ett förflutet som företagsledare. Idag arbetar Mia med att personlig utveckling och medvetet ledarskap. Hon är särskilt uppskattad för sin enastående förmåga att inspirera, lyfta och leda andra direkt till kärnan och sen vidare till ett positivt, och rikare liv. Med djup kunskap, medveten närvaro och genuin livsglädje går budskapet rakt in och lämnar ingen oberörd.

mia de neergaard

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Lär dig kommunicera framgångsrikt -personlig utveckling.

Recensioner

Kerstin
(5)
Att ena dagen befinna mig i rädsla och ensamhet som försätter mig i ett tillstånd som på ett vis liknar djup chock samtidigt som jag vet att detta inte är farligt. Samtidigt blir jag mycket fascinerad över djupet och storheten i den undermedvetna världen. Andra dagen hittar jag sidor hos mig som jag trodde jag hade glömt bort. Att få kontakt me...
Visa hela
Christina
(5)
Efter genomgången kurs så känner jag mig ren på djupet och upplyft till en ny nivå. Glädjen har kommit in i kroppen och livslusten har kommit tillbaka. Detta vill jag ha mera av.
Mona Sahlström
(5)
Ännu en spännande weekend med många insikter- vissa som "man" tycker "det där "borde" jag ju veta" - en välbehövlig påminnelse, t.ex att vända en förlorare-vinnare situation på några minuter så att kärleken segrar och jag är vinnaren! Detta är en kurs som också stimulerar lek och kreativitet - bla i robotövningen och att jag kunde hitta en kreat...
Visa hela

Human Potential

Mia de neergaard utbildningsansvarig

Välkommen till Human Potential

Vi erbjuder dig allt från helg och veckokurser till längre utbildningar och positiva e-kurser online. Vårt fokus är personlig utveckling, coaching, emotionell intelligens, ledarskap inifrån och ut, mindfulness, meditation, medialitet och upplevelsesresor utomlands. Human Potential grundades 2003 av Mia de...


Läs mer och visa alla kurser med Human Potential

Kontaktuppgifter till Human Potential

Human Potential

Malmö

Tel: 040-456102
Mobil 0734038008
www.humanpotential.se

Recensioner
Lär dig kommunicera framgångsrikt -personlig utveckling
Kursrecensioner
(4,8)
Baseras på 6 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 216 recensioner.
Läs recensioner