Visa kurser.se som: Mobil

Recensioner av Human Potential

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 216 recensioner.

Elisabeth
(5)
Supernöjd med hela kursen, fått massor med mig och så fina meditationer och videos. Bra vardagstips känner mig upplyft och glad- TACK!
Mona Sahlström
(5)
Kändes bättre denna omgången nu när jag vant mig vid att inte ses ” på riktigt” . Att vara med på dessa meditationer känns som att hitta en oas i öknen , här kan ens uttorkade själ få vatten och ny kraft. Bäst tyckte jag om meditationen där vi mötte vårt högre jag och fick ställa frågor , den har har jag använt flera ggr och fått bra svar. Sen g...
Visa hela
Pilar Pineda Richter
(5)
På ett lättsamt, naturligt och kärleksfullt sätt leder Mia genom olika övningar och samtal. Jag uppskattar att jag får komma precis som jag är och utifrån det gå in i meditationsövningarna. Har fått insikten under den här kursen att jag har lika nära till min visdom och kraft oavsett vartifrån jag startar. Om jag är kommer till meditationsträffe...
Visa hela
Ulrica Ceder
(5)
Härlig kväll med mycket skratt och nya insikter. Kände mig uppfylld, glad och energifylld efteråt. Tyckte om de interaktiva inslagen och är fast besluten att jobba vidare för att bejaka min livsglädje, bland annat med hjälp av de verktyg jag fick under kvällen.
Ulla Ekstrand Larsson
(5)
Jag tyckte det var en mycket, stimulerande, livgivande, positiv kurs full av fina upplevelser. Främst tyckte jag om avsnittet om hur man kan börja sin dag. Mia var en spontan och energifylld föreläsare och tiden bara rann iväg och plötsligt var kvällen slut. Jag lyssnar gärna på fler föreläsningar kring hur man kan leva ett bra liv. Min nya em...
Visa hela
Arianna Pilhav
(5)
Mia har en fantastisk energi och gav mig massa med glädje och skratt. Tack för en underbar kväll!
Annki Johansson
(4)
En mycket givande och intressant kurs som överraskande blev över min förväntan. Jag kände att jag utvecklades medialt och blev mer säker på att jag hade gåvor och hur jag kunde använda dem. Kusen stärkte mig både som person och medialt när jag fick tillbringa flera dagar tillsammans med likasinnade. Mycket bra bra med många övningar men tyckte d...
Visa hela
Nadia Sendrea
(5)
Jag är tacksam för det jag lärde mig och blev väldigt nyfiken och taggad på en vidareutveckling.:) Tack!❤️
Camilla Risberg
(5)
Fantastisk kurs som varmt rekommenderas, den är fylld av praktiska moment, igenkänning, skratt och ärlighet. Mycket kompetenta lärare.
Nils Nilsson
(5)
Lärorik och intressant kurs.
Kim
(5)
Gav ny energi och glädje! Tack!
Karin
(5)
Så inspirerande! Nu ska här manifesteras!!!!
Ann
(4)
Fick inspiration och motivation för att analysera sig.
Petra
(5)
En helt fantastisk dag fylld med vacker natur, gemenskap och perfekt balanserad med övningar och upplevelser. Tack för en härlig Recharge.
Nettan
(4)
Superbra, men lite för kort.
Pernilla
(5)
Att öppna sig så, känna sig trygg att öppna sig så och att höra det med ett gång främlingar - det kräver att det ställs en tillit från början och en konstnär för att lyckas med det.
Anna Jönsson
(5)
En fantastiskt lärorik kurs som gav mig nya insikter, blev påmind om några som jag glömt bort och jag fick konkreta verktyg att arbeta vidare med i min personliga utveckling. Fantastisk!!
Mona Sahlström
(5)
Fantastisk kurs där jag med hjälp av kursledaren och övriga deltagare inte bara hoppade ur min komfortzon, komfortzonen finns inte ens längre och jag känner absolut ingen som helst saknad efter den - jag vill inte vara där längre - nya spännande äventyr väntar!
Mona Sahlström
(4)
Bra och spännande kurs med sköna meditationer och insikter som kom upp. Blandade känslor när det är online, skönt att slippa fara iväg samtidigt som jag saknar den fysiska kontakten med övriga deltagare. Bra de sista gångerna när vi drog kort och alla fick tolka utifrån sina behov och känslor, och då fick man "träffa" de övriga, innan visste jag...
Visa hela
Ingrid Stålbrand
(5)
Jag tyckte mycket bra om kursen. Det gick förvånansvärt snabb att gå ner i varv precis på den ordinarie meditationen hos dig. Däremot har jag alltid svårt att sitta still i mitt hem och så också nu. Jag kände ett oerhört stort motstånd att sitta still så länge och det blev verkligen att kamp att närvara. Tyvärr.
Pilar Pineda Richter
(5)
Omsorgsfullt utformad kurs med stor närvaro och värme från kursledare och deltagare. Kraftfull gemenskap. Prestigelöst och och mycket utvecklande med plats för egna insikter och djup kontakt med sig själv och alla andra i kursen.
Nybörjaren
(5)
Passar perfekt för den som har svårt att hitta tiden, är helt ny eller mer erfaren inom området. Man blir bemött där man är och vad gruppen behöver. Bästa gåvan till mig själv!
Siv Swan-Pierson
(5)
Jag kunde tyvärr inte delta i hela kursen men de gånger jag var med tyckte jag var fantastiska. Mia är en erfaren meditationsledare som vet hur hon ska engagera deltagarna och för min del var resultatet att jag kände mig både avslappnad och upplyft. Mia har en underbar förmåga att dela med sig av sin kunskap och sina tankar och hon är generös me...
Visa hela
Marina
(4)
Ett härligt och mysigt gäng som deltog i utbildning till att få kontakt ned Andevärlden.
Wioletta
(5)
Fantastiskt upplevelse, mycket kärlek , icke dömande om vad är bra och inte bra utan trygghet och acceptans ..
Hobbytest

Hobbytest kurser.se

Vilken hobbytyp är du?

Inspireras till att göra något nytt på fritiden.

Starta testet