Visa kurser.se som: Mobil

Har covid-19 påverkat dina planer på att läsa en kurs? Svara på vår korta undersökning och hjälp oss att hjälpa dig!

Recensioner av Human Potential

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 245 recensioner.

Agneta
(5)
Jag kan varmt rekommendera Mia med både hjärta och själ för att hon är en otroligt kunnig coach. Hon stöttar, pushar är även lyssnade, rolig, inspirerande och trygg.
Ulrica Ceder
(4)
Får energi, insikter och kraft från dessa härliga seminarier.
Helen
(5)
Mia och Camilla är fantastiska att lyssna på. Inspirerande ❤️
Karin
(5)
Ett jättebra webinar. Jag tog ytterligare ett steg fram i min andliga och personliga utveckling. Såååå bra övningar och toppenlärare.
Ulla Ekstrand Larsson
(5)
Jag tyckte webinaret var upplyftande och befriande. Just vad som behövs i denna tid. Jag uppskattar att ni blandar information med övning och tycker att övningarna gav lugn och eftertanke. Ser fram emot nästa gång.
Fabian Stålbrand
(5)
Mia har hjälpt mig att se så mycket klarare, ta rätt beslut, lösa upp barndomstrauman, tänka positivt och väcka glädjen till liv! Jag är så glad att jag har fått chansen att gå hos henne, det har förändrat mitt liv, gång på gång!
Siv
(5)
Underbart inspirerande kurs! Insåg att jag för det mesta går på auto-pilot och att jag faktiskt kan bli gladare och lugnare bara genom att träna på att vara här och nu i alla situationer. Det frigör kraft och glädje. Mia vägleder oss som behöver en puff i rätt riktning. Tacksam att jag fann den här kursen!
Fabian Stålbrand
(5)
Mia är obeskrivligt bra, hon är så otroligt medveten, snäll och fin och vi har så roligt när jag får hjälp att jag kan inte rekommendera henne nog. Har haft både fysiska möten och via telefon och dem är båda jättebra!
Irene Söderberg
(5)
Mindfulnesskurs För mig personligen var detta precis vad jag behövde just nu och behöver mkt av, varje dag. När det inte blir av att jag sätter mig ner och övar, så är en kurs drivkraften för att få mig att gå vidare, Mias röst är som en honungskaramell, orden smälter in i hjärtat och ger vibrationer ut i fingerspetsarna, känns som om jag sit...
Visa hela
Irene Söderberg
(4)
Kursen som helhet mkt bra! Känner ju Camilla och Mia vid detta laget, jag är övervägande Posetiv, förutom att på en sådan bra kurs, är det synd att det finns självutnämnda Lärare som styr kursen med Underground medel. Alla märkte detta, vi var bara diplomatiska som inte sa något! Vi pratade med varann lite om detta!?dessutom viktigt stt checka ...
Visa hela
Nadia Sendrea
(5)
Detta är en kurs med exeptionell hög kvalitet. Kursen har varit mycket givande med ett mycket bra upplägg, bra handledning och intressanta diskussioner och övningar som har fått mig att utvecklas och växa mycket. Jag känner mig mer positiv och ser i högre grad det positiva i saker och ting. Det har varit värt varenda krona! Är jätte tacksam!
Catharina
(5)
Det är var och ens rätt att ta del av kursen i sin takt och uppbackning finns garanterat att tillgå var du än befinner dig i din utveckling. Muntlig bakgrundsteori och praktiska övningar i en bra mix gör att du utvecklas och kan blomma ut under dessa dagar.
Annkie Nilsson
(5)
Helt perfekt upplägg med bra lättförståelig text och fina meditationer, jättebra!
Patricia Lundberg
(5)
Denna helgen var fantastisk! många nya och fina själar! Och ett bra sammarbete mellan oss i gruppen men också kursledarna:) Jag är super nöjd! och rekommenderar kursen STARKT! MVH Patricia Lundberg
Lisbeth Pålsson
(4)
En fantastisk kurs med bra övningar och lärare som verkligen dela med sig på ett bra och empatiskt sätt. Lyssnade på deltagarna och gav feedback. Wow säger jag. Även en bra grupp med en fin energi.
Siv Swan-Pierson
(5)
Mia är oslagbar när det gäller att lyssna in sig på vad deltagarna behöver och hon är underbart varm och kärleksfull. Jag mådde så mycket bättre, på alla plan, efter meditationerna. Särskilt den sista chakrameditationen lyfte upp mig i "sjunde himlen". Väntar med otålighet på nästa kurs!
Pilar Pineda Richter
(5)
Med stor kärlek, närvaro och lätthet guidar Mia rakt in i självkärlek. In i mötet med min egen kraft och med min inre vägledning. Underbart att göra resan tillsammans med andra kursdeltagare som ger sig själva denna värdefulla gåva! Tack!
Mia Wallin
(5)
Bra o avkopplande, fint av andra deltagare att dela med sig om tankar,reflektioner.
Ulrika
(5)
Mycket bra kurs. Bra innehåll. Tid och dag för kursen var perfekt, även längden vid varje tillfälle.
Ammie Wallquist
(5)
Upplevde på ett härligt sätt, genom olika övningar, hur det kändes att ha kontakt med andevärlden. Kursen gav mig massor, såväl det jag önskat och mer därtill!
Anna
(5)
Väldigt bra och utvecklande kurs, många verktyg att ta med sig och fortsätta med. Vi ses nästa gång :)
Irene Söderberg
(5)
Precis som Er förra kurs, så höll denna mkt hög nivå. Jag borde veta detta för jag har iallafall gått hos7st andra, 8 med Er, så helt klart kan jag se skillnad. Likheter och inga likheter alls. För mig är Ni de som ligger bland de som ligger bland de högst upp på listan tillsammans med två till, efter så ligger bara en på medel och de övriga är ...
Visa hela
Wioletta Pilhav
(5)
Tack för en underbart upplevelse .. det är tredje gången som jag delta och varje gång upptäcker jag något nytt om mig själv samt får nya metoder som hjälper mig att utvecklas vidare... längtar redan till nästa kursen..
Suzanne Kroksdotter
(4)
Camilla är oerhört kunnig och förmedlar sin kunskap på ett mycket strukturerat och lättbegripligt sätt.
Patricia Lundberg
(5)
Helt fantastisk helg och vilken KRAFT där var, vilka vibrationer! Ni var helt GRYMMA!
Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.