Visa kurser.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din kurs? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka kurs. Läs mer här.

Hemmaretreat yoga, meditation & self-care online

Hello Flow
Kursinformation
Distans
5,5 timmar
När du vill
650 SEK
Hemmaretreat i yoga och self-care med fokus på din må-bra-intention

Kursbeskrivning

Välkommen in i må-bra-bubblan!

Vi kan alla behöva lite pepp ibland, och kanske speciellt i tider som dessa. Därför vill vi bjuda in dig till ett hemmaretreat med fullt fokus på det härliga, där du kan ladda på med energi och det som gör dig glad. Där du kan koppla bort alla orosmoment och skapa din egna må-bra-bubbla helt enkelt! 

Här guidas du i att skapa din egen retreatplats, hitta din må-bra-energi med en härlig mix av flowig yoga, shaking, meditation, självmassage, yinyoga och egen reflektion kring vad just du behöver för att må bra.

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om denna kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Den här stunden är för dig! Helt tillägnad dig själv och ditt välmående. Där du kan koppla bort alla måsten, orosmoment och distraktioner – och istället fokusera på vad du behöver för att må bra.

För dig som:

 • Behöver hitta tillbaka till din må-bra-energi
 • Är nyfiken på att utforska dig själv, och hitta just dina må-bra-faktorer
 • Vill hitta din motivation och utveckla din förmåga att ta hand om dig själv
 • Vill lära dig välgörande avslappning, meditation och yogaflöden
 • Vill lära dig att agera utifrån självmedkänsla, dina egna behov och vara schysstare mot dig själv
 • Vill lära dig att trivas i stillhet och utveckla din förmåga att skapa ditt eget lugn

Du behöver inte ha mediterat eller yogat förut för att vara med. Oavsett om du är nybörjare eller long time yogi är du välkommen precis som du är!

Video

Kursinnehåll

Det här får du under ditt hemmaretreat:

2 guider

 • Skapa ditt retreatspace
 • 7 matförslag med recept för din retreatdag – frukost, lunch och mellanmål

1 workshop (90 min) där du guidas i att hitta

 • Dina flowfaktorer
 • Din må-bra-intention

2 yogapass

 • Flowig hathayoga
 • Lugn yinyoga

4 meditationer i stillhet

 • Andning
 • Visualisering
 • Självmedkänsla
 • Affirmation

4 meditationer i rörelse

 • Shaking
 • Tapping
 • Qigong
 • Självmassage

Upplägg

Skapa din egna retreatplats hemma, ta på dig dina mysigaste kläder och rulla ut yogamattan. Vi kommer att guida dig genom hela retreatet så du kan slappna av och bara hänga med! Du skapar ett eget inlogg på vår kursportal och får tillgång till material för en härlig heldag. Koppla upp dig med dator eller mobil för att vara med på vårt virtuella retreat genom video! 

Du bestämmer själv när och hur du vill göra retreatet – kanske under en dag, under två halvdagar eller utspritt över flera dagar. Vi uppmuntrar dig att göra i din egen takt ♡

Det här är ett retreat med fokus på dig, och du kommer varken behöva visa dig i bild eller interagera med andra. Kom som du är och anpassa stunden efter dina behov.

Och var inte orolig, det kommer att finnas det tid för både långlunch och pauser – allt för att du ska få en så härlig upplevelse som möjligt.

Kostnader

650 kr ordinarie pris

450 kr för dig som är sjukskriven eller arbetslös. Kontakta oss genom att göra en intresseanmälan så löser vi det för dig! 

Du vet väl att du kan använda ditt friskvårdsbidrag hos oss? Kolla med din arbetsgivare vad som gäller för just dig!

Kursledare

Vi heter Lovisa och Kelly och det är vi som kommer att guida dig genom den här härliga stunden!  Vi är två diplomerade stress- och avspänningspedagoger,  yogalärare och kostvetare som efter egna erfarenheter av utmattning bestämde sig för att göra allt vi kan för att stärka helhetshälsan. Att hjälpa folk att ta hand om sig helt enkelt!

Vi tycker inte om att krångla till det, vi tror på enkla metoder som gör stor skillnad. Under det här hemmaretreatet kommer du att få testa massor av härliga metoder som stärker ditt välmående, och få reflektera över vad just du behöver mer av i ditt liv för att må bra. Din må-bra-intention! 

Vi hoppas att den här dagen i din må-bra-bubbla ska ge dig en paus från allt annat, och insikter om vad som är viktigt i ditt liv. Och framförallt, motivation att fortsätta ta hand om dig! 


Hoppas att vi ses!

/Kelly & Lovisa

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Hemmaretreat yoga, meditation & self-care online.

Recensioner

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 19 recensioner.

Kursdeltagare
(5)
Underbart! Känns som att jag haft en semesterdag helt för mig själv ♡ Jag behöver precis något sånt här när jag är stressad, guidning till att slappna av, där någon får mig att sänka tempot och ta det lugnt, men där jag också får plats att lyssna in och följa det jag behöver just nu. På så vis var det här en helt unik upplevelse som verkligen gi...
Visa hela
Kursdeltagare
(5)
Tempot, planeringen/upplägget, musiken, maten, den härliga energin, alla underbara övningar och ni två fina själar. Ja, allt var bra! Härliga mjuka röster och bra guidning! Hoppas på att få träffa er i verkligheten i något kommande retreat ♡
Kursdeltagare
(5)
Många bra insikter, känns bra att få lämna retreatet med nya verktyg och mer konkreta saker jag själv kan göra för att må bra och hitta tillbaka till den här känslan! Jag kommer besöka och vidareutveckla min må-bra-bubbla! Och jag kommer skapa en plats i mitt hem för avslappning där jag enkelt kan falla in i det jag lärt mig från den här dagen ...
Visa hela

Hello Flow

Hello Flow

Hello Flow guidar dig till att förebygga och hantera stress, ta hand om din hälsa och stärka ditt välmående – att gå från stress till flow!

Vill du bli bättre på att ta hand om din hälsa? Behöver du lära dig att hantera stress? Hello Flow hjälper både individer och team till stresshantering, att stärka sin hälsa och få tillräckligt med återhämtning i vardagen. Vi som driver...


Läs mer och visa alla kurser med Hello Flow

Kontaktuppgifter till Hello Flow

Hello Flow

Stockholm

Tel: 0733810132
Mobil 0767120623

Recensioner
Kursrecensioner
(4,8)
Baseras på 19 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 36 recensioner.
Läs recensioner

Liknande kurser