Visa kurser.se som: Mobil

Välkommen till Folkuniversitetet i Norr!

Studieförbundet Folkuniversitetet bedriver folkbildning och vuxenutbildning i hela Sverige. Vår idé är att genom kunskap och skapande ge människor förutsättningar för ett rikare liv. Kunskap förändrar.

Kunskap förändrar

Vi anser att kunskap har ett värde i sig, för den enskilde och för samhällsutvecklingen i stort. Folkuniversitetet är ett studieförbund som ska vara en naturlig mötesplats för människors fria kunskapssökande – för lärande, kulturupplevelser och möjlighet till reflektion.

Öppet för alla

Vi menar att det behövs många olika utvecklingsvägar för att det livslånga lärandet ska komma alla människor till del. Folkbildningstanken – alla människors livslånga rätt att fritt söka efter kunskap – genomsyrar vår pedagogik, vår organisation och våra värderingar. Folkuniversitetets utgångspunkt är att varje människa har behov av kunskap och vårt breda kursutbud är tillgängligt för alla. När vi planerar och genomför vår verksamhet utgår vi alltid från individens behov.

Med ett vetenskapligt förhållningssätt

Vi har ett nära samarbete med universiteten. Kurserna och det pedagogiska tänkandet präglas av ett vetenskapligt förhållningssätt och av vår framväxt ur den akademiska världen. Att förmedla forskningsinformation och göra den tillgänglig för allmänheten är en viktig uppgift för oss.

Internationellt perspektiv

Internationella kunskaper och erfarenheter utvecklar och berikar vår verksamhet i Sverige. Idéer och inspiration får vi bland annat genom samarbetet med våra skolor i Europa och genom vårt engagemang i internationella nätverk.

Det fristående studieförbundet

Folkuniversitetet är ett studieförbund som bedriver folkbildning och vuxenutbildning på ett 100-tal orter i Sverige. Vi uppbär statsbidrag för de delar av verksamheten som är folkbildningsarbete. Folkuniversitetet drivs i stiftelseform och utan vinstintresse. Folkuniversitetet är partipolitiskt obundet och fristående från religiösa och fackliga intressen.

Folkuniversitetet består av fem olika stiftelser med säte i Lund, Göteborg, Stockholm, Uppsala och Umeå. Därtill finns ett gemensamt förbundskansli. I våra styrelser sitter representanter från universiteten, studentkårerna och Folkuniversitetsföreningen.

Visa alla kurser med Folkuniversitetet Jämtland

Kurser

Kurs
Data och IT
Programmering Pris Ort Snittbetyg
Programmering för nybörjare Från 1 750 SEK Distans
Inspiration och Utveckling
Personlig utveckling
Kommunikation i relation Från 1 300 SEK Distans
Psykologi Grund Från 2 375 SEK Distans
Skratta på distans Distans Live Från 750 SEK Distans
Språk
Italienska
Italienska nybörjare - A1 del 1 Från 1 900 SEK Distans
Spanska
Spanska konversation Från 1 520 SEK Distans
Yoga och Meditation
Yoga
MediYoga för ALLA Från 1 000 SEK Distans

Visa alla

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill komma i kontakt med Folkuniversitetet Jämtland och veta mer om deras kurser.

Kontaktuppgifter

Folkuniversitetet Jämtland

Akademigatan 1
83140 Östersund

Tel: 063-106060
www.folkuniversitetet.se

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 1 recensioner.

Petra Svensson
Kursen har gett mig en vidgad syn på skratt. Skrattet har en enorm påverkan på vår kropp. Stressreducering, må bra-hormoner osv. Jag tar med mig flera av övningarna.
Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Intresseanmälan

För att komma i kontakt med Folkuniversitetet Jämtland och få mer information, fyll i följande uppgifter: