Låtskrivarkurs Distans Live

Längd
5 tillfällen
Pris
1 600 SEK
Nästa kurstillfälle
2 oktober, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
5 tillfällen
Pris
1 600 SEK
Nästa kurstillfälle
2 oktober, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Vill du gärna att låtskrivande ska vara en del i ditt liv eller vill du få energi att fortsätta ditt skrivande av musik har du här rätt kurs. Kursen hålls digitalt och i realtid.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

2 oktober, 2023

  • Kurs
  • distans

Kostnader

Skriver du musik? Har du röstmemos på telefonen med låtidéer som väntar på att få skrivas klart? Vill du ha hjälp med att finslipa ditt eget uttryck? Har pandemin släckt inspirationen som tidigare fanns? Vi tror oss ha svaret.

Upplägg, innehåll och mål

Kursen består av fem tillfällen varannan måndag. Tillfällena fylls med föreläsningar, övningar och workshops. Du får coachning i ditt låtskrivande, flera verktyg för att utveckla din kreativitet, föreläsningar om harmonik och låttextskrivande, och mer därtill. Vid kursens slut kommer du att ha ny inspiration samt skrivit ny musik.

Mellan kurstillfällena får du även uppgifter att arbeta med. Ambitionen är det absolut viktiga - inte tidigare erfarenhet.

Kursen hålls i digitala verktyget Teams och du som deltagare säkerställer att din teknik funkar.

Förkunskap

Som förkunskap behöver du kunna föra dig på ett instrument att skriva musik på, till exempel gitarr, piano eller en DAW som garage band eller logic. Du behöver inte ha skrivit musik förut då alla deltagare utgår från individuella nivåer.

Kursledare

Ingrid Malmén är en ung, Stockholmsbaserad vokalist och kompositör som verkar brett i olika konstellationer och genrer. Hon frilansar i flera olika projekt, har släppt två album och undervisar i sång och songwriting.

Hennes råa energi och gripande, svenska texter har blivit hennes signum. Hon har spelat runtom i Skandinavien på konsertscener samt på Oslo- och Stockholm Jazzfestival.

”Som Monica Zetterlund eller Barbro Hörberg? Nej, Ingrid Malmén diktar och sjunger mer eget än så. Hon uttrycker sig.”
- Lira musikmagasin 2020

Inför kursen

Ungefär 1-2 veckor innan kursstart får du kallelse till din mail. Du kommer också att få Teams-länk till din mail. Samma länk används för hela kursen. Vi ber dig vara uppmärksam även på din skräppost, då utskicken ibland hamnar där.

Övrigt

Du anmäler dig här via hemsidan senast 21 september. Har du några frågor är du välkommen att kontakta oss på info.ostersund@folkuniversitetet.se eller 063-10 60 60.

Kursledare

Ingrid Malmén

Har du frågor?

Kontakta Folkuniversitetet i Östersund

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Låtskrivarkurs Distans Live och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Folkuniversitetet Jämtland
Akademigatan 1
83140 Östersund

Välkommen till Folkuniversitetet i Norr!

Studieförbundet Folkuniversitetet bedriver folkbildning och vuxenutbildning i hela Sverige. Vår idé är att genom kunskap och skapande ge människor förutsättningar för ett rikare liv. Kunskap förändrar. Vi anser att kunskap har ett värde i sig, för den enskilde och för samhällsutvecklingen...

Läs mer och visa alla kurser med Folkuniversitetet Jämtland

Highlights