Låtskrivarkurs Distans Live

Längd
5 tillfällen
Pris
1 800 SEK
Längd
5 tillfällen
Pris
1 800 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Låtskrivarkurs Distans Live

Vill du gärna att låtskrivande ska vara en del i ditt liv eller vill du få energi att fortsätta ditt skrivande av musik har du här rätt kurs. Kursen hålls digitalt och i realtid.

Skriver du musik? Har du röstmemos på telefonen med låtidéer som väntar på att få skrivas klart? Vill du ha hjälp med att finslipa ditt eget uttryck? Har pandemin släckt inspirationen som tidigare fanns? Vi tror oss ha svaret.

Upplägg, innehåll och mål

Kursen hålls fem måndagskvällar i rad. Tillfällena fylls med föreläsningar, övningar och workshops. Du får coachning i ditt låtskrivande, flera verktyg för att utveckla din kreativitet, föreläsningar om harmonik och skrivande av låttexter, och mer därtill. Vid kursens slut kommer du att ha ny inspiration samt skrivit ny musik. 

Mellan kurstillfällena får du även uppgifter att arbeta med. Ambitionen är det absolut viktiga - inte tidigare erfarenhet.

Kursen hålls i digitala verktyget Teams och du som deltagare säkerställer att din teknik funkar.

Förkunskap

Som förkunskap behöver du kunna föra dig på ett instrument att skriva musik på, till exempel gitarr, piano eller en DAW som garage band eller Logic. Har du inte tillgång till DAW eller kan kompa dig själv på exempelvis gitarr kan också uppspelning och inspelning ske med hjälp av din telefon, om du är lite kreativ. Du behöver inte ha skrivit musik förut då alla deltagare utgår från individuella nivåer.

Inför kursen

Ungefär 1 vecka innan kursstart får du kallelse till din mail. Du kommer också att få Teams-länk till din mail. Samma länk används för hela kursen. 

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kursledare

Ingrid Malmén är en ung, Stockholmsbaserad vokalist och kompositör som verkar brett i olika konstellationer och genrer. Hon frilansar i flera olika projekt, har släppt två album och undervisar i sång och "songwriting". 

Hennes råa energi och gripande, svenska texter har blivit hennes signum. Hon har spelat runtom i Skandinavien på konsertscener samt på Oslo- och Stockholm Jazzfestival.

”Som Monica Zetterlund eller Barbro Hörberg? Nej, Ingrid Malmén diktar och sjunger mer eget än så. Hon uttrycker sig.”
- Lira musikmagasin 2020

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Låtskrivarkurs Distans Live och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.
Folkuniversitetet Jämtland
Akademigatan 1
83140 Östersund

Ny kunskap öppnar dörren till lycka och välmående Folkuniversitetet är ett oberoende studieförbund som erbjuder folkbildning och vuxenutbildning i hela Sverige. Vi står för pedagogisk förnyelse, ett nära samarbete med universiteten och är fristående från politiska, religiösa och fackliga intressen....

Läs mer och visa alla kurser med Folkuniversitetet Jämtland

Highlights