Italien - kultur, mat och lite språk

Längd
10 tillfällen
Pris
1 600 SEK
Längd
10 tillfällen
Pris
1 600 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Italien - kultur, mat och lite språk

Italien - kultur, mat och lite språk

Vill du kunna beställa din mat på italienska? Du läser om en kurs där du får kunskap om Italien som land, italiensk mat och lite om språket. En kurs som kan stilla din nyfikenhet, men också öppna upp för att lära dig ännu mera om denna republik i södra Europa.

Kursens innehåll

Den stövelformade halvön har mycket att berätta. Ett mångkulturellt land som bjuder på en del aha-upplevelser. En kurs om Italien är inte en kurs om Italien om den saknar inslag av mat, så under kursens gång kommer du också att få till dig av en del tips och recept från Italien. Med en otroligt varierande naturlandskap som grund kommer kursen att dela med sig av italienska fraser som kan förhöja vardagen ytterligare. 

Kursmaterial

Kursledaren kommer att tillgodose deltagarna med det material som behövs under kursen.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Målgrupp

För alla som har intresse för Italien och dess kultur.

Kursledare

Roberta har under många år undervisat och de senaste åren har hon arbetat både som modersmålspedagog på italienska och som kursledare vid våra språkkurser i italienska. Med passion och engagemang vill hon möta dig som kursdeltagare.

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Italien - kultur, mat och lite språk och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Folkuniversitetet Jämtland
Akademigatan 1
83140 Östersund

Ny kunskap öppnar dörren till lycka och välmående Folkuniversitetet är ett oberoende studieförbund som erbjuder folkbildning och vuxenutbildning i hela Sverige. Vi står för pedagogisk förnyelse, ett nära samarbete med universiteten och är fristående från politiska, religiösa och fackliga intressen....

Läs mer och visa alla kurser med Folkuniversitetet Jämtland

Highlights