Komplett sångteknik

Längd
2 tillfällen
Pris
2 000 SEK
Längd
2 tillfällen
Pris
2 000 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Komplett sångteknik

Komplett sångteknik

Drömmer du om att utveckla din sångteknik? Vill du få koll på ditt vibrato, lära dig att hushålla med luften när du sjunger eller testa att möta en ny genre? Här är kursen för dig som oavsett anledning vill utvecklas.

Komplett sångteknik innebär att en arbetar med rösten och alla de ljud som rösten kan producera, på ett hälsosamt sätt utan att rösten tar stryk. Oavsett genre är grunden densamma: rösten. I Komplett sångteknik skiljer vi på smak och teknik. Du som sångare avgör vilket sound du vill åstadkomma.

Under workshopen får du egen sångtid där du och läraren arbetar utifrån din egen röst och förutsättningar blandat med att lyssna på de andra deltagarna. Du bestämmer själv om du vill ha egen sångtid eller enbart lyssna. Vi rekommenderar alla deltagare att ta med text och eventuellt ackord till ett par låtar som ni vill utvecklas extra i. Komplett sångteknik ger dig verktyg som är enkla och fungerar i praktiken.

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs.

Övrigt 

Under två heldagar får du lära dig vad du behöver utveckla för att bli en bättre sångerska/sångare.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kursledare

Tove Thofelt säger så här om sig själv och tekniken: "Jag är lärare i Komplett sångteknik och jobbar med alla som vill utveckla sin sångröst, från nybörjare till erfarna solister. Den här sångmetoden fungerar för alla! Sång ska alltid kännas bekvämt!"

Tove har under flera år varit kursledare för denna kurs hos oss och regelbundet ökar hon den egna kunskapen genom utbildningar i Danmark. 

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Komplett sångteknik och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.