Spanska konversation

Längd
8 tillfällen
Pris
1 600 SEK
Längd
8 tillfällen
Pris
1 600 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Spanska konversation

Spanska konversation

¿Quieres mantener vivo al español? Detta är en fysisk kurs för dig som vill använda din spanska i praktiken och fortsätta utvecklas i språket.

Om du vill tala mer flytande och fullt ut njuta av ett besök i något av de mer än 20 spansktalande länderna, och öppna en ny dörr i ditt liv till en helt ny värld på ett roligt och avkopplande sätt, då är den här kursen perfekt för dig. Våra konversationskurser i spanska är utformade för att förbättra dina kommunikationsfärdigheter, så att du kan utöka ditt ordförråd, tala med spansktalande, starta och följa konversationer i en mängd olika sammanhang. Du kommer också att lära dig de vanligaste och mest frekventa uttrycken som används av personer med spanska som modersmål.

Mål

Kursen fokuserar på att förbättra nivån för riktiga konversationer på spanska och med det stärka förmågan till hörförståelse och tal, vilket gör att du klarar av att prata mer flytande i olika vardagssituationer. Efter avslutad kurs kommer du att känna dig mer bekväm i att använda det spanska språket, eftersom du kommer att ha ökat ditt ordförråd och optimerat användningen av det så att du kan tala med bättre flyt och delta i konversationer med spansktalande.

Förkunskaper

För att tillgodogöra den här konversationskursen behöver du en solid grund i spanska, så vi förväntar oss att du har studerat spanska under minst två terminer. Enligt deneuropeiska språknivåskalan bör du ha nått nivå A2.

Upplägg

Det första mötet består av en presentation av kursen och vi kommer att prata ihop oss om vilka teman vi vill arbeta utifrån. Eftersom det är viktigt att kursen organiseras enligt deltagarnas intressen och behov, planeras kursen mer i detalj under det första mötet. Kom också ihåg att du kommer att börja interagera från den allra första lektionen.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kursledare

Din kursledare Claudia kommer från Peru och har arbetat i 13 år som lärare på olika mångkulturella institutioner, med människor i alla åldrar. Hon anser sig själv vara ganska dynamisk, empatisk och mycket tålmodig. Med sin långa erfarenhet som lärare tycker hon dessutom om att utforma dynamiska och spännande utrymmen för inlärning, där olika typer av interaktiva aktiviteter ingår. Hon bor nu i Östersund och hoppas kunna fortsätta sin roll som lärare, och vill hjälpa dig som vill förbättra dina färdigheter i spanska.

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Spanska konversation och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Folkuniversitetet Jämtland
Akademigatan 1
83140 Östersund

Ny kunskap öppnar dörren till lycka och välmående Folkuniversitetet är ett oberoende studieförbund som erbjuder folkbildning och vuxenutbildning i hela Sverige. Vi står för pedagogisk förnyelse, ett nära samarbete med universiteten och är fristående från politiska, religiösa och fackliga intressen....

Läs mer och visa alla kurser med Folkuniversitetet Jämtland

Highlights