Japanska A1 del 2

Längd
10 tillfällen
Pris
1 500 SEK
Längd
10 tillfällen
Pris
1 500 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Japanska A1 del 2

Japanska A1 del 2

Japanska språket som talas av över 128 miljoner människor och nu kan du i Östersund gå kursen som tar dig vidare i din språkutveckling. Med dina redan befintliga kunskaper tar du dig vidare med denna kurs.

Mål

Att kunna grunderna i språket, samt behärska ett centralt ordförråd, för att kunna klara sig i vardagssituationer.

Kursinnehåll

- grundläggande grammatik
- vanliga ord och fraser
- enklare konversation
- utöka ordförrådet
- hörförståelse
- skrivövningar
- kultur och sociala förhållanden

Kursen är den andra på A1-nivån. När du nått nivå A1 förstår och använder du enkla meningar och samtalar hjälpligt med någon som talar långsamt och tydligt.

Kursupplägg

10 sammankomster
20 lektionstimmar á 45 minuter

Undervisningen sker huvudsakligen med fokus på muntlig kommunikation. Du förväntas vara aktiv på kurstillfällena och är med och påverkar kursens innehåll och upplägg. Räkna med några timmars hemarbete per vecka.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Målgrupp

Kursen vänder sig till dig som har läst en termin tidigare, alternativt har med dig grunderna av språket sedan innan. Du får lära dig användbara fraser och ord för att klara enkla vardagssituationer. Samtidigt lär du dig den grundläggande grammatiken och börjar bygga upp ett basordförråd. Du vilar på dina kunskaper från A1 del 1 och fördjupar dessa, utökar ditt ordförråd och känner dig lite mer trygg i språket. 

Kursledare

Din kursledare heter Mika och hon har under rikligt många år varit kursledare hos oss. Kunskapsnivå och erfarenhet är väl befintliga. Mika är alltid lika motiverad att åter starta en kurs med kunskapstörstande deltagare.

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Japanska A1 del 2 och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Folkuniversitetet Jämtland
Akademigatan 1
83140 Östersund

Ny kunskap öppnar dörren till lycka och välmående Folkuniversitetet är ett oberoende studieförbund som erbjuder folkbildning och vuxenutbildning i hela Sverige. Vi står för pedagogisk förnyelse, ett nära samarbete med universiteten och är fristående från politiska, religiösa och fackliga intressen....

Läs mer och visa alla kurser med Folkuniversitetet Jämtland

Highlights