Grundläggande Artificiell Intelligens (AI) för nybörjare

Längd
5 tillfällen
Pris
1 050 SEK
Längd
5 tillfällen
Pris
1 050 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Grundläggande Artificiell Intelligens (AI) för nybörjare

En kurs för dig som saknar kunskap om AI och är nyfiken på hur AI kan vara ett gott verktyg för dig.

Vad är det här med AI för något och hur kan du ha hjälp av AI i din vardag? Det är frågor du får svar på, och lär dig om, under denna kurs.

Mål

Kursen syftar till att introducera dig till grunderna inom Artificiell Intelligens, ta upp teorier, metoder och praktiska AI-verktyg. Fokus kommer att ligga på att du lär dig AI-verktyg som kan användas för att underlätta i vardagen.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Målgrupp

Nybörjare utan tidigare erfarenhet av AI.

Upplägg

Genom kunskap blir vi starkare. Därför kombineras teori, praktik och diskussion i denna kurs. 5 träffar och 1,5 timme per träff.

  • Vad är AI?
  • Gundläggande teorier och koncept
  • AI-verktyg för nybörjare
  • AI i vardagen
  • Framtiden för AI och resurser för fortsatt lärande

Förkunskaper

Du behöver medtaga din dator med tillhörande Officepaket till denna kurs. Dator med installerat Officepaket är ett krav för att gå kursen. Du behöver kunna hantera din dator och Officepaketet.

Kursledare

Peter Modd

- Jag är verksam gymnasielärare i IT-ämne och undervisar i kurserna Webbutveckling 1, Multimediasystem, Dator och nätverksteknik, Nätverksteknik, Programmering och Gymnasiearbete. Jag besitter även fördjupade kunskaper inom användningen av Raspberry Pi i samband med implementering av Smarta Hem-lösningar och utveckling av Magic Mirror.

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Grundläggande Artificiell Intelligens (AI) för nybörjare och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Folkuniversitetet Jämtland
Akademigatan 1
83140 Östersund

Ny kunskap öppnar dörren till lycka och välmående Folkuniversitetet är ett oberoende studieförbund som erbjuder folkbildning och vuxenutbildning i hela Sverige. Vi står för pedagogisk förnyelse, ett nära samarbete med universiteten och är fristående från politiska, religiösa och fackliga intressen....

Läs mer och visa alla kurser med Folkuniversitetet Jämtland

Highlights