Kreativ Ai kurs. Skapa bilder med AI redigera med Photoshop

Black Eye Media, Distans
Längd
3 timmar
Pris
3 625 SEK inkl. moms
Längd
3 timmar
Pris
3 625 SEK inkl. moms
Få mer information om kursen 👍

Kursbeskrivning

AI kurs. Skapa enkelt bilder med AI Verktyg och redigera med Photoshop

AI kurs: Skapa bilder med AI som Dall-e3 och Midjourney AI samt Photoshop.

Under utbildningen presenteras olika AI-verktyg som vi har valt ut som de bästa på marknaden idag. Artificiell intelligens for ett utrymme i vår kreativa vardag: Större kunskapen om att prompta är generell, och kommer till användning oavsett vilket AI-verktyg du använder.  Vi lär dig prompta fram magiska bilder. Kurserna arrangeras Lexicon AB ihop med Black Eye Media AB. Det är en fördel om du har grundläggande kunskap om bildhantering i ex. Photoshop, men inte absolut nödvändigt.

Under kursen varvar vi teori och demonstrationer med praktiska övningar med AI-verktyg, så att du får tillämpa kunskaperna, så som Dall-e, Playground.ai och Leonardo.ai. Vi besöker även det kraftfullaste av alla verktygen i genren: Midjourney. 

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Målgrupp

Denna kurs kommer att spara mycket tid och öppna upp en ny värld för dig som idag lägger ner mycket tid på att hantera bild och layout. Vi går igenom hur du kan använda olika AI verktyg för att förenkla och förbättra dina arbetsuppgifter. T.ex. Informatörer, marknadsförare, sekreterare, assistenter och andra medarbetare som arbetar med att marknadsföra sitt företag.

Kursintyg

Diplom ges vid förfrågan efter kursen.

Kursledare

Jakob Söe-Pedersen

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Kreativ Ai kurs. Skapa bilder med AI redigera med Photoshop och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Black Eye Media
Fatburs Kvarngata 17
118 64 Stockholm

Black Eye Media - Foto, film och design

Vill du lära dig program för att nå din fulla kreativa potential? Black Eye Media erbjuder kurser inom foto, film, webb, grafisk design och layout. Här hittar du kurser främst i Adobes programvara, så som Photoshop, InDesign och Illustrator, men...

Läs mer och visa alla kurser med Black Eye Media

Highlights