Undervisning i svenska med kunskapsmål för C1/SAS3 Distans Live

Längd
10 tillfällen
Pris
2 000 SEK
Längd
10 tillfällen
Pris
2 000 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Undervisning i svenska med kunskapsmål för C1/SAS3 Distans Live

Undervisning i svenska med kunskapsmål för C1/SAS3 Distans Live

C1/SAS3 innebär att dina kunskaper i svenska ger behörighet till universitetsstudier och här är distanskursen som ska hjälpa dig mot detta mål.

Kursen

Denna kurs kommer att ha tonvikt på färdighet i skrivande och grammatik. Läsförståelse och hörförståelse ingår också, som hemstudier först och främst, med lärares vägledning. Under varje lektion ges för var och en även möjlighet till träning i muntlig konversation. Kursen ges på svenska. 

Förkunskaper

Du befinner dig på B2/SAS2-nivå och vi vill hjälpa dig framåt, på vägen mot C1/SAS3. Hur snabbt du tar dig dit beror på ditt eget engagemang, men vi leder och stöttar dig på vägen mot ditt mål. För att tillgodogöra dig kursen på bästa sätt tänker vi oss att du mellan träffarna studerar utifrån direktiv från kursledaren. Du bör också ha grundläggande IT-kunskaper för att kunna medverka digitalt och följa instruktioner den vägen.

Kurslitteratur

Du som deltagare köper själv din kurslitteratur och den vi kommer att använda heter ”Språkporten 123”.

Mål 

Målet är att du ska utvecklas från den nivå du befinner dig på idag och med ett strävande mot att nå språknivån för C1/SAS3. Examensprovet i sig ingår inte i själva kursen.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Målgrupp

Du har ett annat modersmål än svenska och har som mål att göra examensprov för C1/SAS3. 

Kursledare

Anders Johansson är utbildad lärare och har undervisat i svenska för utrikes födda i mer än 10 år, men har också undervisat på högstadie- och gymnasienivå.

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Undervisning i svenska med kunskapsmål för C1/SAS3 Distans Live och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Folkuniversitetet Jämtland
Akademigatan 1
83140 Östersund

Ny kunskap öppnar dörren till lycka och välmående Folkuniversitetet är ett oberoende studieförbund som erbjuder folkbildning och vuxenutbildning i hela Sverige. Vi står för pedagogisk förnyelse, ett nära samarbete med universiteten och är fristående från politiska, religiösa och fackliga intressen....

Läs mer och visa alla kurser med Folkuniversitetet Jämtland

Highlights