Visa kurser.se som: Mobil

Hohoho! 🎅 Nedräkningen till jul har börjat! Det firar vi på kurser.se med en klurig jultävling. Läs mer här.

Instruktörsutbildning i Stockholm

Bli instruktör efter en instruktörsutbildning

Vill du bli licensierad träningsinstruktör? Gå en instruktörsutbildning i Stockholm. Kurser inom områden som massage, yoga, simning och personlig tränare. Filtrera och hitta din instruktörsutbildning i Stockholm här!
Visar 1-10 av 10 träffar
 

Om du vill ha mer information om en specifik instruktörsutbildning som du hittar i listan här ovan kan du klicka på kursens namn och läsa om allt du behöver veta för att välja rätt utbildning. Om du saknar någon information kan du skicka en intresseanmälan genom att fylla i formuläret längst ned på varje kurssida. Här kan du ställa frågor och komma i kontakt med arrangören på ett smidigt sätt. 

Core

Core är en väldigt populär träningsmetod som stärker bålmuskulaturen. I en coreutbildning går man bland annat igenom klassupplägg, praktisk träning, inre och yttre stabilitet och hur man instruerar säkra och effektiva coreklasser.

Jämför kurser
yogaShakti
Välgörande för kropp och själ

Unna din kropp och själ en härlig yogakurs. yogaShakti erbjuder kurser som passar alla, nybörjare som vana utövare. I nyöppnade lokaler vid Marietorget kan du hitta lugn, glädje och energi.

Läs mer
Diplomerad/Licensierad Kostrådgi...
Bergklint education

"Utbildningen överträffade mina förväntningar!"

Anna Swedrup valde att komplettera sina meriter med en utbildning som Diplomerad/Licensierad Kostrådgivare på distans hos Bergklint education och kan nu även erbjuda sina klienter kostrådgivning.

Läs mer