Visar 1-1 av 1 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar kurser i sökresultatet.
Visar 1-1 av 1 träffar

Här har vi samlat information kring olika massagetekniker och kursinriktningar i Stockholm

Massageutbildning och kurser i Stockholm

Vill du lära dig att mjuka upp stela muskler, lätta på ömma punkter eller lära dig hur man bygger ett starkare immunförsvar?

Kanske vill du vidareutveckla de tekniker du redan besitter? Läs nedan om några av de massagekurser och massageutbildningar som erbjuds i Stockholm. Här hittar du en stor variation av massagetekniker, där alla medför olika fördelar som passar vid olika behandlingstillfällen. Vi hoppas att du får inspiration så att du finner rätt massagekurs för dig.

Aromamassage i Stockholm

Kurser i Aromamassage utbildar dig i en massageteknik som är mjuk, avslappnande och med syfte att förbättra och förstärka immunförsvaret. Under behandlingen arbetar du med både andning, doft och massage. Eteriska oljor används i denna behandling och du lär dig att välja rätt olja för önskade egenskaper eller effekt. Oljorna kan exempelvis verka avslappnande, ge energi, verka smärtlindrande och kramplösande. Dessutom kan de även ge positiva psykologiska effekter.

Regndroppsteknik i Stockholm

Regndroppstekniken är lätt att ge och mycket behaglig att ta emot. De eteriska oljorna ger lugn och trygghet hos både behandlare och patient. Regndroppsterapi är en mycket avslappnande, aromatisk och kraftfull form av aromaterapibehandling som läker kroppen på djupet. I kombination med de speciella tekniker som används och med eteriska oljor kan kroppen själv korrigera oönskade problem och stärka sitt immunförsvar. Dessutom ökar kroppens förmåga att ge syre till cellerna efter behandling.

Ansiktsmassage i Stockholm

Det finns många fördelar med att lära sig ansiktsmassage, förutom den behagliga och avslappnande effekten. Bara en av dem är att patienten får ett så kallat ansiktslyft utan kniv. Du stimulerar hunden på djupet och ökar cirkulationen som bidrar till att bevara huden ung. Går du en kurs och lär dig att bemästra ansiktsmassage kommer du garanterat bli populär både  bland vänner och kunder.

Massagekurser för att behandla djur

Lär dig behandla djur

Lär dig hur du kan underlätta och förebygga ditt djurs problem med massagekurser som fokuserar på att behandla djur. I Stockholm kan du exempelvis gå en kurs för att lära dig hur du behandlar hästar med hjälp av Regndroppstekniker. Du får under kurserna lära dig rätt färdigheter, skapa en förståelse kring djurets behov samt rätt kunskap för att själv kunna behandla dina älskade djur. Kurser som helt enkelt ger glädje för både dig och våra fyrbenta vänner.

Är du intresserad av andra kurser som är bra för kropp och hälsa? Klicka dig vidare här.

Jämför kurser