Visa kurser.se som: Mobil

Bli diplomerad Hyposyntesterapeut

Love it
Kursinformation
Göteborg, Lund, Malmö, Stockholm, Örnsköldsvik
2 terminer
29 000 SEK
Kommande starter
Örnsköldsvik
2020-08-20 10:00  
29 000 SEK
Lund
2020-09-17 10:00  
29 000 SEK

Kursbeskrivning

Om Hyposyntes®
Hyposyntes® är utvecklad och skapad i sin nuvarande form av Samya på Love it. Metoden har växt fram ur den omfattande kompetens och långa erfarenhet hon gett sig själv genom åren. Med djupgående, kraftfulla coachande och terapeutiska metoder inom exempelvis soulfulness, hypnoterapi och Sedonametoden är detta i dagsläget en väldigt kraftfull metod. Hyposyntes® hade från början ingredienser från andra terapiformer men har i dag renodlats till en egen välbeprövad terapiform som varumärkesskyddats. Klienter upplever att stress, oro, ångest, känslor av oduglighet, rädslor samt andra upplevda problem i det yttre och inre upphör att existera genom Hyposyntes ®. Metoden är snabb, djupgående, kraftfull och ger positiva permanenta förändringar.

Upplägget innebär att du kan arbeta som vanligt och samtidigt utveckla dig själv, det ger dig ett komplement till det du gör idag eller i en helt ny yrkesroll.

Hösten 2020 startar vi upp två nya grupper - en i Örnsköldsvik och en i Blentarp.

Start i Örnsköldsvik den 20 augusti samt i Blentarp den 17 september 2020. OBS - tidigare kurser har blivit fullbokade, skicka in in intresseanmälan så snart du kan!

Utbildningen ger dig:

  • Egen personlig utveckling
  • En större medvetenhet om din inre storhet
  • En förmåga att se på dig själv och din omvärld med nya ögon
  • Kompetens att ta emot klienter
  • En unik terapiform att arbeta med
  • Diplom med kompetens inom Hypnos, Soulfulness, Sedona, Coaching m fl.
  • En godkänd utbildning i Skandinaviska Förbundet Komplementärmedicin

Följande ingår i utbildningen:

Hyposyntes®
Hyposyntes® ger den rena upplevelsen av vårt högsta jag - vår själ, en närvaro som medvetet skalar av yttre störningar och fokuserar på djupet i varandet. Att se det inre barnet och ta hand om det är en självklar del i metoden och allt detta lär oss hur det är att leva med ödmjukhet och acceptans i vardagen. Vi lär oss att i varje handling och varje ord ”se med medkänslans blick” vilket har full effekt på vårt väsen. Om vi ska kunna vara en hjälpare, en vägledare för andra människor är det av största vikt att kunna sluta fred med vårt eget inre kaos och bli den renaste versionen av den högsta visionen om oss själva.

Soulfulness
Soulfulness är medveten närvaro på djupet, i själen, det innebär att du får uppleva fullt ut vad det riktiga, sanna jaget är, en närvaro som medvetet skalar av yttre störningar och fokuserar på djupet i varandet. Soulfulness fokuserar på den gudomliga närvaron i dig så att du kan få uttrycka den i ditt liv. Här kommer du också i kontakt med det som kallas för Lagen om Själens Attraktion.

Tankens kraft
Tanken är det som driver oss i alla avseenden. Utan medvetenhet om tankens kraftfulla påverkan och möjlighet att styra den, kan vi heller inte förstå vad som sker i inre processer och läkningar. Vi jobbar med att medvetandegöra hur detta fungerar och hur vi kan befria oss från tvånget av tankens påverkan.

Kärlekens väg
Vi utforskar och upplever kärlekens väg för att kunna omfamna oss själva och andra. I denna utveckling sker mirakel som gör oss redo att möta eller ta hand om andra människor i deras processer. Tilliten till livet kommer när vi stannar upp och ser skönheten och kärleken. Det betyder inte att vi flyr från verkligheten, bara att vi hanterar verkligheten på ett mer sant och varsamt sätt. Vi utforskar och öppnar upp för vår naturliga visdom som ger oss tillgång till en större frihet att leva våra liv mjukt och kärleksfullt.

Meditationens väg och röst
Meditation är en stor del av Hyposyntes®. Att kunna bemästra både sin egen meditation och andras är en stor del av utbildningen. Vi lär oss meditationstekniker och hur vi använder rösten på bästa sätt för att kunna föra klienten in i ett djupt och avslappnat tillstånd. Detta är en stor del av framgången med Hyposyntes®, hur jag hanterar min egen inre stillhet.

Spirituellt uppvaknande - Spiritual Peacemaking
Programmet vilar på ett andligt, icke-religiöst fundament på så sätt att vi arbetar med att utforska och närma oss de vi är i sanning och hur vi alla är sammanlänkade. Kurstillfällena ger dig möjlighet att direkt uppleva Oneness och hur vi alla är sammanlänkade med Källan och att separation därmed är ett tillstånd av egots illusion. Filosofier från exempelvis I AM-material, En kurs i Mirakler, Soulfulness och Mindfulness m fl genomsyrar kurstillfällena.


Samtalets djup och betydelse samt ett terapeutiskt förhållningssätt 
När man kommer till en terapeut för att få hjälp med sitt inre mående, för att kunna bli mer ett med sin storhet, är det första intrycket avgörande för hur man kommer att lyckas. Man är ”naken” och sårbar, ofta med nervositet över att behöva blotta sin nakenhet inför en okänd person. Därför är samtalstekniker och ett terapeutiskt förhållningssätt en annan stor del av utbildningen för att inge förtroende och trygghet hos klienten. Vi använder oss av närvaro, förtroende, aktivt lyssnande och öppna frågor.

Etiska regler, lagar, ledarskap och profession är några andra viktiga delar som vi tar upp för att kunna känna och utstråla trygghet som verksam terapeut i vårt möte med klienter.

Praktiskt arbete med olika tekniker inom Hyposyntes®
Vi arbetar även praktiskt med att använda det coachande förhållningssättet - på så sätt finner klienterna sina egna autentiska svar inom sig och du som terapeut får en bild av vad du ska lägga kraft på under Hyposyntes-sessionen.

Praktiskt arbete med samtalstekniker 
Under kurstillfällena arbetar vi praktiskt med mallar i de olika Hyposyntesteknikerna genom övningar på varandra två och två. Då vi använder autentiska ”problem/situationer” i övningarna får du på ett naturligt sätt ett flöde i din personliga utveckling.

Inre arbete
Det inre arbetet med oss själva är av största vikt eftersom vi inte kan hjälpa någon annan innan vi själv jobbat med våra egna hinder och blockeringar. Arbetet med vårt inre kommer att fortgå genom hela utbildningen parallellt med det yttre kring Hyposyntes®.

Utbildningens praktiska upplägg och hemuppgifter
Vid kurstillfällena har vi förutom individuellt arbete och två-och-två-övningar även grupparbeten i form av kreativa diskussioner och problemlösning. Helgerna rymmer också vackra meditationer och härlig gemenskap.

Du utvecklar dig själv genom övningar som enkelt kan införlivas i din vardag utan att du behöver avsätta mycket tid för träning. Du får full tillgång till kraftfullt terapeutiskt material så att du kan arbeta professionellt med andra. Du får också tillgång till verktyg för effektivt coachande – bl a samtalsteknik och det djupare aktiva lyssnandet. 

Hemuppgifterna består av att ta emot övningsklienter där du får träna både teknikerna inom Hyposyntes ®, meditativ röstutveckling samt samtalets tekniker. Du kommer även att få enklare hemuppgifter och övningar för det inre arbetet med dig själv

 

Målgrupp

1. För dig som längtar efter att känna få mer energi i livet och samtidigt känna mer sinnesro 

2. Du vill lära känna dig själv mer, dina egna processer och med egenterapi växa som människa

3. Du vill lära dig de terapeutiska processerna och ev komplettera ditt nuvarande yrke eller starta en ny karriär. 

Video

Kursintyg

Kursintyg och Diplom ingår

Kostnader

Pris:
29 000kr.

För företag tillkommer 25% på priset 

Kursledare

Samya Thornell

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Bli diplomerad Hyposyntesterapeut.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 14 recensioner.

Humlan
(5)
Vissa väljer att resa jorden runt, jag valde att resa in i mitt inre och utforska mig själv på djupet. Kursen gav mig visdom om min sanna jag, självförtroende, mod att våga leva livet i kärlek och acceptans. Att våga vara sårbar och våga vara stark och älskar mig i alla läge fick jag lära mig under Samyas kärleksfulla hand där hon vägleddet mig...
Visa hela
Sara Fredman
(5)
Love it Samya är en fantastisk, karismatisk och pedegogisk lärare. Jag kände en mycket fin och kärleksfull samhörighet med de övriga kursdeltagarna och med Samya . En stor behållning av kursen är för mig är jobbet och läkningen av mitt inre. Nu känner jag mig redo att ta emot egna klienter det känns fantastiskt att ha verktygen så att man kan ...
Visa hela
SchwarzCoachning
(5)
Kraftfull personlig utveckling på djupet med sån ödmjukhet och värme ❤️ Bästa utbildningen någonsin❤️

Love it

Personlig och själslig utveckling med Love it

”Miljontals människor har kommit till en kritisk punkt i deras mänskliga och andliga utveckling - de är redo att kliva in i en ny livsstil regisserad av själens längtan snarare än de krav som egot ställer. Är du en av...


Läs mer och visa alla kurser med Love it

Kontaktuppgifter till Love it

Love it

Sälgvägen 20
27563 Blentarp

Tel: 0703-44 55 52
Mobil 0735-344550
www.loveit.se

Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 14 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,9)
Baseras på 57 recensioner.
Läs recensioner