Lär dig hypnos inkl tidigare liv-terapi

Love it, i Malmö
Längd
4 tillfällen
Pris
13 900 SEK
Nästa kurstillfälle
28 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
4 tillfällen
Pris
13 900 SEK
Nästa kurstillfälle
28 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Från 13 900 SEK / person

Kursbeskrivning

Lär dig hypnos inkl tidigare liv-terapi

Lär dig hypnos inkl tidigare liv-terapi

En utbildning för dig som vill ha ett nytt yrke, komplettera din nuvarande roll som terapeut eller helt enkelt vill gå enbart för din egen skull!

Du lär dig:

  • Baskunskaper i hypnos
  • Spirituell hypnos
  • Tidigare liv terapi
  • Progression

Fokus i denna utbildning

I den här utbildningen fokuserar vi på hypnos för att komma åt stress, oro, bryta mönster och få bort oönskade beteenden. Hela kursen vilar på att du kommer att själv kunna gå djupare inåt och hitta din storhet, din själ och sedan om du vill, kunna hjälpa ev klienter att göra samma sak. Det innebär att du får redskap för att kartlägga klienternas själsliga resa och dess syfte både i tidigare liv men också inför detta liv som är här och nu. På så sätt kan karma från tidigare liv förlösas och tas bort, förståelse för livsuppgifter i detta liv tydliggöras och hinder som oro, stress, blockeringar av olika slag som ligger i vägen försvinna. Resultatet blir mer sinnesro och lugn,  en tydlighet i hur man vill agera i sitt liv får komma framåt, och inte minst, styrkor och begåvningar kan stärkas så att man följer sitt hjärta med större trygghet och visshet. Utbildningen ger dig som kursdeltagare en ökad egen personlig utveckling och en närmare, tydligare kontakt med din egen själ. 

Innehåll:

1. Baskurs i Hypnos
Här lär du dig grunderna i hypnos och får kunskap även om din roll som terapeut samt vad lagarna säger. Med hypnoterapeutiska kunskaper följer också möjlighet att hjälpa andra frigöra sig från blockeringar, trauman från barndom, oro, stress, ångest och annat annat som hindrar klienten från att leva ett harmoniskt liv. 

2. Spirituell Hypnos
I det förändrade medvetandetillståndet kan man med hjälp av hypnos lättare komma i kontakt med kärnan i sig själv – d  v s det riktiga Jaget. Detta Jag med stort J kallas också för själen. Spirituell hypnos hjälper klienten med sitt själsliga uppvaknande och för att komma i kontakt med sin storhet och därmed sin livsväg och syfte.

3. Tidigare Liv-terapi
Att utforska tidigare liv ger en möjlighet att upptäcka Karma som kan frigöras och släppas. Livsläxor, personlighetsutveckling genom liven och själens resa genom liven skapar en större förståelse för den man är i dag och därmed öppna upp för positiva förändringar.

4. Progression
Progression innebär att man går tillbaka till stadiet mellan förra livet  och detta liv för att där finna svar på varför man valde att födas in i detta liv. Med progression kan man lättare förstå de val man gjort före och under detta liv och vad som ännu återstår att utforska

5. Meditation
Hypnos är ett förändrat medvetandetillstånd – inte olikt det som kan upplevas i meditation. Därför utvecklar vi också under kurserna vår egen förmåga till meditation och dess helande och utvecklande effekter.

6. Personlig utveckling
Kurstillfällena bjuder på många tillfällen till din egna personliga utveckling och som elev får du öva med och tillsammans med övriga elever. Du kommer också att få arbeta såväl i grupp som enskilt med arbetsuppgifter som både ger dig mer kunskap och insikter om dig själv.

7. Utveckling av intuition
Vår intuitiva förmåga och kapacitet kan utvecklas och användas förstås såväl i vår egen vardag som tillsammans med klienter. Under kursen gör vi intuitionsövningar samt även synkronicitetsövningar som tydligt visar dig hur du lär dig lita på din magkänsla och att genom synkronicitet se till att vara i ditt livsflöde.

8. Samtalsteknik, coachande förhållningssätt och lagstiftning
Under utbildningen lär du dig grunderna i samtalsteknik och utvecklar ett coachande förhållningssätt som hjälper din klient framåt. Rustad med bra verktyg så kan du ställa rätt frågor i samtalet före sessionen men också i det samtal som kan infinna sig efter hypnos-sessionen. Vi går också igenom patientsäkerhetslagen i de delar som rör Hypnosområdet. 

Mellan kurstillfällena har du övningsklienter och möjlighet till handledning. Diplomering sker vid sista kurstillfället.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

28 september, 2024

  • Kurs
  • Malmö
  • Svenska

Målgrupp

Det krävs inga förkunskaper för denna utbildning. Det är dock ingen nackdel om du har någon egen erfarenhet av personlig utveckling eller har kommit i kontakt med någon form av andligt utövande som exempelvis meditation, yoga, healing eller något annat. Du som redan arbetar med klienter får här ett utmärkt komplement i din verksamhet.

Kursintyg

Diplom utfärdas efter utbildningens slut!

Kostnader

13 900kr inkl teorimaterial och mallar. Du kan dela upp din betalning på 10 månader räntefritt. För företag tillkommer 25%.

Kursledare

Jai Thornell

"Sedan 1989 har jag arbetat med kommunikation på olika sätt. 1996 började mitt intresse för det andliga att vakna till liv ordentligt och jag var länge en sökare innan jag insåg att det jag letade efter, det hade jag redan. När vi upptäcker vår själ och börjar låta den leda oss i våra liv så händer magiska saker och jag älskar när människor söker sig till Love it främst av skälet att man vill utvecklas och komma hem till sig själv. Mitt mål är att förmedla att alla människor har alla svar de behöver inom sig. Alla kan få tillgång till sin egen inre sanning, sin egen intuitiva förmåga och framför allt - sin själ och på så sätt bli den som man är i sanning. Jag mixar mina kompetenser och erfarenheter i både klientarbete och på kurserna för att skapa så mycket dynamik som möjligt. För mig är det viktigt att hjärna och hjärta samverkar i våra liv, där egot får tjäna själen istället för att egot ska bli vår mästare."

  • Minister of Spiritual Peacemaking in The Beloved Community
  • Diplomerad Soul Manifestation Coach (Academy of Soul Manifestation, James Twyman) 
  • Diplomerad Mindfulnessinstruktör (Katarina Lundblad, Sverigehälsan)
  • Diplomerad Tidigare liv-terapeut (Jörgen Sundvall SSEAH)
  • Diplomerad Resancoach (Samya Thornell)
  • Diplomerad Hyposyntesterapeut (Samya Thornell)
  • Diplomerad ReikiGrandmaster (Lundström)
  • Diplomerat medium (Jörgen Gustafsson)
  • OH Foundation Facilitator
  • Skribent och krönikör i Tidningen Nära och Tidningen Free (Intervjuer med bl a Dannion Brinkley, Kevin James, James Twyman, Mikael Wiehe)
  • Författare (under tidigare namn Per Ola Thornell) till "I Total sanning? - Falskt och äkta i den mediala och andliga världen", "En förnimmelse av det Okända med Jörgen Gustafsson" samt "Tankar för hjärta och själ!".

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Lär dig hypnos inkl tidigare liv-terapi och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Recensioner

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 15 recensioner
Skriv en recension
5/5
Andar & Annat på Råå
22 jan 2024
Hypnoterapi

En helt underbar och utvecklande kurs både på ett personligt plan såväl som professionellt. Jag är så tacksam. Rekommenderas varmt.

5/5
Linda
03 apr 2022
Lärorikt och magiskt

Fantastiskt kurs med många lärdomar och mycket värme.

5/5
Anita
28 mar 2022
Fantastisk

En fantastisk utbildning för att hjälpa andra men du får också själv djupa insikter och helande. Vi vägleds av en vänlig och professionell lärare i en varm atmosfär.

Love it
Sälgvägen 20
27563 Blentarp

Personlig och spirituell utveckling med Love it

Vår passion är erbjuda dig kurser och utbildningar i premiumklass för att hjälpa dig att finna det du längtar efter – ny kompetens, inre visdom, frihet, sinnesro, ny energi och inte minst en djup, sann upplevelse av din inre storhet....

Läs mer och visa alla kurser med Love it

Highlights