Knyppling, nybörjare och fortsättare

SV Västerbotten, i Umeå
Längd
24 timmar på 8 tillfällen
Pris
1 500 SEK
Längd
24 timmar på 8 tillfällen
Pris
1 500 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Knyppling är en form av handarbete och används bland annat för att tillverka spets. Det är en textil teknik som bygger på att trådar parvis korsas och vrids varigenom mönster bildas.

I den här gruppen är både du som nybörjare och du som redan kan knyppla välkommen. Våra ledare hjälper dig att utifrån dina kunskaper utveckla ditt knypplande.

Upplägg
Onsdagar kl 18.30-20.45. Vi tar paus v 10 och 14 pga lov. Eventuellt kan det komma att bli paus en eller två gånger till.

Kursmaterial
Knyppeldyna finns att låna på plats. Ange gärna vid anmälan om du har egen eller önskar låna. Mönsterkostnad kan tillkomma för fortsättare.

Litteratur
Vi utgår från boken "Knyppling" från Föreningen Svenska Spetsar. Vi rekommenderar att du skaffar den till kursen. Finns på bibliotek, Adlibris, Bokbörsen mm.

Frågor
Rörande anmälan/faktura: 090-125585, umea@sv.se
Rörande kursinnehåll/upplägg: Malin Gruffman, malin.gruffman@sv.se, 072-595 49 26

Bra att veta
Efter anmälan får du bekräftelse via e-post. Om denna uteblir, kontakta oss så att vi kan se så att din anmälan kommit in. Vi skickar sen kallelse/faktura 1-2 veckor innan kursstart.
Anmälan är bindande men du har 14 dagar ångerrätt från anmälningsdatumet (Se fullständiga anmälningsvillkor i anmälningsformuläret).

Vi har ett begränsat antal platser för nybörjare respektive fortsättare och kan komma att höra av oss till dig gällande detta inom några dagar efter din anmälan. Om du inte hör något har du fått en plats och kommer få en kallelse. Om kursen är märkt som fullbokad är både nybörjar- och fortsättarplatser fullbokade och du kan anmäla dig som reserv.

Veckodag: Onsdag
Tid: 18:30-20:45
Ledare: Gunlög Reuterving, Ingmarie Mellenius
Lokal: Kungsgatan 42
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Knyppling, nybörjare och fortsättare och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
SV Västerbotten
Norra Obbolavägen 89
90422 Umeå

Studieförbundet Vuxenskolan Västerbotten 

Studieförbundet Vuxenskolans bildningssyn bygger på människans förmåga att själv forma sitt liv tillsammans med andra människor och med hänsyn till miljön. SV är den mest pådrivande och engagerade lokala kraften för utveckling av föreningsliv, kultur och samhälle. SV är mångfaldens studieförbund...

Läs mer och visa alla kurser med SV Västerbotten

Highlights