Visa kurser.se som: Mobil

Zonterapi för husbehov - Intresselista

SV Kronoberg
Kursinformation
Lessebo
18 timmar på 6 tillfällen
0 SEK

Kursbeskrivning

Lär dig zonterapi för egenvård!

Kursinnehåll
Zonterapi är en del av Reflexologin som går ut på att behandla olika störningar genom att trycka på punkter på fötterna eller händerna relaterade till speciella organ funktion och delar av kroppen. Tryck på dessa punkter stimulerar flödet av energi genom kroppen förbättrar nervfunktionerna och blodförsörjningen lättar spänningar och stimulerar kroppens organ att fungera rätt.

Zonterapi är ingen ny behandlingsform utan tillhör förmodligen de äldsta kända metoderna för självläkning av kroppen. Man vet att zonterapi använts för över 5000 år sedan både i öst och väst.

Reflexidén innebär att alla kroppens organ motsvaras av speciella reflexzoner på bland annat fötter händer och öron. Om man masserar och trycker på dessa zoner (punkter) kommer det att bidra till att återställa normala funktioner i respektive organ. En självläkningsprocess sätts igång.
Du får på denna kursen lära dig var zonerna på fötterna sitter och hur du kan behandla dig själv och dina närmaste när det gäller åkommor tex hur du stärker ditt immunförsvar och behandlar ditt ryggonda. Startar vid minst 4 max 8 deltagare.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs i denna grundkurs.

Kursledare
Magdalena Vidal Dipl. Reflexolog/Zonterapeut

Bra att veta
Vi skickar dig en kallelse före kursstart. Har du uppgett en mejladress skickas kallelsen på mejl annars kommer den med vanlig post. Kursavgiften erläggs direkt till kursledaren.
Kursen hålls varannan ojämn vecka.
Avgift: 375 kr/gång Totalt 6 gånger 2.250 kr.
Kursen startar vid full grupp.

Arrangemanget genomförs i samarbete "Stuff and Mind".

Vi strävar efter att hålla hög kvalité på våra kurser. Grupperna är små och våra ledare erbjuds kontinuerligt ledarutbildning.

Veckodag: Måndag
Tid: 18:30-21:00
Lokal: Hässle Dångagård 3
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Zonterapi för husbehov - Intresselista.

SV Kronoberg

Välkommen till SV - Kronoberg på kurser och utbildning för alla!

Studieförbundet Vuxenskolans bildningssyn bygger på människans förmåga att själv forma sitt liv tillsammans med andra människor och med hänsyn till miljön. SV är den mest pådrivande och engagerade lokala kraften för utveckling av föreningsliv, kultur och samhälle. SV är mångfaldens studieförbund...


Läs mer och visa alla kurser med SV Kronoberg

Kontaktuppgifter till SV Kronoberg

SV Kronoberg

Smedjegatan 3 B
352 46 Växjö

Recensioner
Bli den första att recensera Zonterapi för husbehov - Intresselista!

Liknande kurser