Elements, 10-13 år Vt 2023

SV Kronoberg
Kursinformation
Växjö
30 timmar på 15 tillfällen
1 700 SEK Momsfri

Kursbeskrivning

En av våra uppvisningsgrupper: utveckla din scenvana och ha kul tillsammans!

INNEHÅLL
Elements är en av våra uppvisningsgrupper som redan hunnit med ett flertal uppträdanden och bl.a. vann danstävlingen "Danskarusellen" 2018.
Här lär du dig koreografier i olika tekniker inom jazzdansgenren, men får även testa på lite andra stilar, du får mer scenerfarenhet och synas på våra sociala medier.
Man kommer att kunna läsa mer om Elements och vad det innebär att vara med i denna grupp på vår hemsida inom kort. Välkomna att se Elements uppträda i Ekobacken i sommar och på premiären av Allsång i Linnéparken!

FÖRKUNSKAPER
Goda danskunskaper. Speciell uttagning till gruppen. Begränsat med platser.
Nästa audition för nya deltagare blir på vårt öppet hus lör 19/8. Om du som tidigare deltagare vill vara med i Elements igen är du välkommen att göra en reservanmälan.

ÅLDER:
10-13 år

PRISINFO
1 700kr per termin + att man dansar minst 1 gång i veckan hos oss utöver denna klass. OBS! Automatisk återanmälan till vårterminen!
- Man kan delbetala upp till tre gånger utan extra kostnad. Detta måste man själv ange i meddelanderutan vid anmälan.
- Faktura/kallelse skickas ut inför kursstart när vi vet om kursen är startklar, välj alltid faktura och inte direktbetalning.

Vill du gå många kurser hos oss rekommenderar vi dig att skaffa Terminskort, 9-12 år eller Paketpris, 13+ eller Terminskort, 13+.
Terminskort, 9-12 år = dansa hur många kurser du vill för 3 400kr
Paketpris, 13+ = dansa upp till 5 kurser för 4 250kr
Terminskort, 13+ = dansa hur många kurser du vill för 4 750 kr
Anmäl dig till arrangemanget för Paketpris eller Terminskort och skriv i meddelanderutan vilka enskilda kurser du vill gå.
Mer info om våra rabatter och det förmånliga terminskortet finns på våra sociala medier och kommer finnas på vår hemsida dansivaxjo.se framöver.

LEDARE
Julia är en glad och mycket duktig dansare som dansat hos oss sedan 2010 då hon började med jazzdans. Sedan dess har hon nog testat de flesta av våra dansstilar och har varit med i tre av våra uppvisningsgrupper; KPC, Cheer Prep och Expressions! Man har även kunnat se Julia på olika scener, bl.a. som dansare i Växjörevyn som även visades på SVT 2017 och även som bakgrundsdansare till Hanna Göthberg vid hennes singelrelease i Växjö och uppträdande i Stockholm. Under somrarna 2017-2018 kunde man se henne tillsammans med andra av våra dansledare/gamla elever när de dansade bakom olika kända artister i Allsång i Linnéparken. Under hösten 2017 kunde man även se henne i musikalen "Jesus Christ Superstar" och under 2018 i musikalen "Victor/Victoria", båda med LinneaTeatern.
Julia blev intresserad av att även börja undervisa i dans och började med att gå några av våra dansledarutbildningar och var vikarie.
Nu är vi jätteglada att hälsa Julia varmt välkommen till en danstjänst på 60% hos oss från vårterminen 2023!

UTVECKLINGSMÖJLIGHETER
Vi har många roliga påbyggnadskurser inom dans för dig som har flera års tidigare danserfarenhet som Cheerleading, Show, HipHop, Gymnastik, Balett men även Teater och för dig som är 13+ finns ännu fler valmöjligheter.

BRA ATT VETA
- Anmälan till denna kurs innebär anmälan till audition då det är speciell uttagning till gruppen!
- Mjuka kläder och barfota eller nättare tekniksko rekommenderas. Uppsatt hår. Dusch och omklädningsrum finns.
- Som elev hos oss får du rabatt hos dansbutiken.com, rabattkoden mejlas ut i samband med kursstart.
- Anmälan är bindande, men du har rätt att prova på vid första tillfället. Ev. avbokning måste ske innan andra kurstillfället för att inte bli betalningsskyldig.
- Ange mobilnummer och mejl vid anmälan så vi snabbt kan nå dig med viktig information.
- Med reservation för att startdatum kan komma att ändras eller att kursen ej kan starta om för få deltagare är anmälda. INVÄNTA DÄRFÖR ALLTID SKRIFTLIG KALLELSE!
- Har du läst våra köpevillkor? Om inte, gör detta på vår hemsida dansaivaxjo.se när den kommer igång.
- OBS! Automatisk återanmälan till vårterminen!

TA DIG TILL VÅRA LOKALER:
Regionbussarna 141, 218, 310, 331, 350, 217, 219, 320, 340, 355 stannar precis utanför lokalen (hållplats Nygatan).
Närmaste hållplats för stadsbuss - Stortorget.
Närmaste bilparkering - Stortorget eller Norrtull. (Parkering förbjuden på gården utanför våra danslokaler).

ANPASSNINGAR UNDER PANDEMIN
Vi ber dig att följa myndigheternas rekommendationer kring t ex handtvätt; tvätta händerna innan och efter att du vistas i kurslokalen samt delta inte om du har symptom på förkylning. Man har rätt att ta igen missade tillfällen så hoppa över dansen om du känner minsta symptom. Tillsammans gör vi att dansstudion känns som en så trygg plats som möjligt.
Veckodag: Torsdag
Tid: 17:10-18:40
Lokal: Linnégatan 17
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresserad av Elements, 10-13 år Vt 2023 och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

SV Kronoberg

Välkommen till SV - Kronoberg på kurser och utbildning för alla!

Studieförbundet Vuxenskolans bildningssyn bygger på människans förmåga att själv forma sitt liv tillsammans med andra människor och med hänsyn till miljön. SV är den mest pådrivande och engagerade lokala kraften för utveckling av föreningsliv, kultur och samhälle. SV är mångfaldens studieförbund...


Läs mer och visa alla kurser med SV Kronoberg

Kontaktuppgifter till SV Kronoberg

SV Kronoberg

Blockvägen 8
352 45 Växjö


Recensioner
Bli den första att recensera Elements, 10-13 år Vt 2023!
Intresseanmälan

För att få mer information om Elements, 10-13 år Vt 2023, fyll i följande uppgifter: