Visa kurser.se som: Mobil

Vi gör just nu en uppföljande undersökning gällande hur COVID-19 har påverkat och fortsätter att påverka hur och om du väljer att gå en kurs. Vi är så tacksamma om du vill svara på våra frågor. Gå till undersökningen!

Möbeltapetsering - Inställd på grund av Covid-19

Stenebyskolan
Kursinformation
Dals Långed
5 dagar
5 495 SEK

Kursbeskrivning

Sommarkurs i möbeltapetsering

MöbeltapetseringGenom den här kursen får du en större förståelse för hantverket bakom möbeltapetsering. Under kursveckan får du kunskap om traditionella stoppningstekniker i naturmaterial såsom lin, hampa, kokosfiber, tagel m.m. Du får även möjlighet att pröva både moderna och traditionella klädseltekniker.

I vår verkstad finns tillgång till alla professionella handverktyg och stoppningsmaterial. Klädseltyg till din möbel har du med dig när du kommer. Kostnad för ev. stoppningsmaterial tillkommer. Du tar själv med en stol, karmstol eller liten fåtölj. Skicka gärna en intresseanmälan om du vill få hjälp att välja vilken möbel du ska arbeta med.

Att ta med: Du tar med en/flera möbler tex stol, karmstol eller liten fåtölj. I vår verkstad finns tillgång till alla professionella handverktyg och stoppningsmaterial. Klädseltyg till din möbel har du med dig när du kommer. Kostnad för ev. stoppningsmaterial tillkommer.

Max antal deltagare: 8

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

För dig som vill lära dig mer om möbeltapetsering.

Anmälan

Sker endast via anmälningsformuläret som du hittar på respektive kurs info sida på Stenebys webb

Boende

Som kursdeltagare har du möjlighet att bo på skolan och äta både frukost, lunch och middag i vår restaurang. Det finns även flera andra boendeformer beroende på dina preferenser.

All mat ingår i kurspriset och serveras i skolans restaurang. Måltider som ingår är, frukost, lunch och middag. Fikar gör varje kurs i sin verkstad. Vi vet av erfarenhet att våra kursdeltagare vill fokusera på arbete under den tid de är hos oss där av inkluderar vi maten i kurspriset. Som en deltagare uttryckte sig "Mycket god mat! Skönt att inte behöva tänka på matinköp osv. "

Det går inte att välja bort kosten och om du behöver specialkost anger du det i ansökan eller kontaktar skolan i god tid innan kursstart.

Boende under kursen bokas separat och ingår inte i kurspriset. Vi bokar i den turordning som ansökningarna kommer in.

Du tar själv med dig lakan och handdukar.

Boendet är av enkel standard och du delar toalett och duschutrymme med övriga kursdeltagare, här finns samlingsrum och skulle du vilja göra dig en macka på kvällskvisten finns det tillgång till kök.

Läs mer om andra boendeformer på Stenebys webb

Kursintyg

Alla deltagare som avslutar sin utbildning får ett intyg. Det lämnas i pappersform vid kursens avslutning eller skickas per post till deltagaren.

Kostnader

4.995 kronor inklusive kost. Materialkostnader tillkommer. Boende bokas separat och ingår ej.

Kursledare

Helena Hellström lärare på Stenebyskolans Möbeltapetserar utbildning, även verksam i Arvika med företaget Linnehaget Tapetserarverkstad.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Möbeltapetsering - Inställd på grund av Covid-19.

Stenebyskolan

Stenebyskolan sommarkurser

Sommarkurser på Stenebyskolan

SOMMARKURSERNA ÄR INSTÄLLDA! Tyvärr måste vi meddela att vi tvingas ställa in samtliga sommarkurser under sommaren 2020. Som ni alla förstår beror detta på den osäkerhet som rådande pandemi av Covid-19 ger oss i planeringen. Detta är för oss ett...


Läs mer och visa alla kurser med Stenebyskolan

Kontaktuppgifter till Stenebyskolan

Stenebyskolan

Hemslöjdsvägen 1
66695 Dals Långed

Tel: 0531-71000
Fax 0531-71020
steneby.se

Recensioner
Bli den första att recensera Möbeltapetsering - Inställd på grund av Covid-19!

Liknande kurser