Fysisk Målarkurs

Längd
8 timmar
Pris
1 000 SEK
Längd
8 timmar
Pris
1 000 SEK
Få mer information om kursen 👍

Kursbeskrivning

Målarkurs i Örebro - En unik upplevelse för alla!

Släpp loss din kreativitet och upptäck nya konstnärliga möjligheter i en inspirerande och personlig målarkurs!

Unik kurs med fokus på individuell utveckling och gemenskap:

  • Välj ditt favoritmaterial: Akvarell, akryl, olja eller torrpastell - allt är möjligt!
  • Få individuell handledning av en erfaren konstnär: Jag ger dig personlig vägledning och stöd för att utveckla din konstnärliga förmåga.
  • Lär av och inspireras av andra: Möt kreativa själar och utbyt idéer i en positiv och motiverande atmosfär.
  • Gemensamma genomgångar: Vi går igenom olika tekniker och material på ett gemensamt sätt, vilket ökar din kunskap och inspiration.
  • Mångfald av material: Vi utforskar en bred palett av material och du har möjlighet att testa både ditt eget och mitt material.

Anmäl dig idag och var med om en oförglömlig målarupplevelse!

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Målgrupp

För vem?

  • Alla som vill måla och skapa, oavsett tidigare erfarenhet.
  • Du kan delta en eller flera dagar.
  • Flexibla datum - kontakta mig om du vill delta vid andra tillfällen.

Kursledare

Jag är Susanne Arvidsson, en konstnär från Örebro

Min passion för färger och form har funnits hos mig sedan barnsben. Redan vid 13 års ålder tog jag mina första steg in i konstens värld i Edvin Axelssons ateljé. Doften av oljefärger och terpentin, och inspirationen från de äldre konstnärernas berättelser, väckte en glöd i mig som brinner än idag.

Mina målningar är en explosion av färg och uttryck. Jag hämtar inspiration från den jazzmusik som fyller min ateljé, och låter rytmen och melodin styra mina motiv. Kvinnliga figurer sjunger och spelar i orkestrar, omgivna av fåglar, katter och blommor - en hyllning till livets glädje och skönhet.

Jag strävar efter mångfald i mitt konstnärskap. Jag rör mig fritt mellan abstrakt, naivistiskt och impressionistiskt, och skapar verk som speglar min fantasi och unika blick på världen. Naturalism är inte mitt mål, utan snarare att väcka känslor och bjuda in betraktaren till en personlig upplevelse.

Förutom att skapa egna verk, brinner jag för att dela min passion med andra. Jag leder både fysiska och online-målerikurser, där jag inspirerar och vägleder elever i alla åldrar och med alla erfarnahetsnivåer. Mitt mantra är "Alla kan!", och med min signaturteknik "virrvarr" frigör jag den kreativa energin hos mina kurselever.

Mina resor och arbete utomlands har berikat min konstnärliga identitet. Jag har haft förmånen att hålla målarkurser i Italien, Frankrike och dessa internationella upplevelser har inspirerat och format mitt konstnärliga uttryck. Jag strävar ständigt efter att dela med mig av min passion till en bredare publik.

Välkommen till min konstnärliga värld!

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Fysisk Målarkurs och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.
Ateljé Susanne Arvidsson

Presentation: Ateljé Susanne Arvidsson Drömmer du om att förlora dig i en värld av konst, där tid och rum förlorar sin betydelse? Att helt fördjupa dig i måleriets värld och låta din kreativitet flöda fritt? Välkommen till Ateljé Susanne Arvidsson,...

Läs mer och visa alla kurser med Ateljé Susanne Arvidsson

Highlights