Visar 1-20 av 24 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar kurser i sökresultatet.
Visar 1-20 av 24 träffar
1
2

Utveckla din kreativitet - hitta din målarkurs i Malmö

Oavsett om du är nybörjare eller vill fördjupa din kreativa sida hjälper kurser.se dig att hitta rätt målarkurs. Kanske har du tidigare erfarenhet av målning men vill fördjupa dina färdigheter inom exempelvis akrylmåleri. Eller så kan du gå en grundkurs i hur du lär dig att teckna. Målning yttrar sig på flera olika sätt där kreativiteten kan flöda fritt. Ta med familjen och lär er måla med ull eller unna dig en stunds egentid varje vecka samtidigt som du lär dig något nytt och utforskar din kreativa sida. Nedan går vi igenom vilka målarkurser som finns tillgängliga för just dig i Malmö.

För alla nivåer 

För dig som är nybörjare finns det flera arrangörer i Malmö som erbjuder grundkurser. Hit kan du komma precis som du är, helt utan förkunskaper. Här finns möjlighet att testa dina kreativa vingar på ett prestigelöst och roligt sätt. Passa på att lära dig teckna, måla med akryl eller hitta din alldeles egna personliga målarstil genom att gå en Vedic Art - kurs.

För dig som vill fördjupa dina kunskaper och lära dig ännu mer om målning finns det även arrangörer som erbjuder mer fördjupande och avancerade kurser. Du kan till exempel spetsa dina kunskaper inom modeillustration, ta en fördjupningskurs i oljemåleri eller varför inte lära dig mer om Ikonmåleri.

Målarkurser för hela familjen 

Att måla har ingen åldersgräns och det finns målarkurser anpassat för alla nivåer och åldrar. Kom varandra närmare samtidigt som ni skapar minnen för livet. Gå en kurs med hela familjen där ni tillsammans får skapa en bild med hjälp av den gamla tekniken tovning. För dig som är mellan 8-15 år finns även möjligheten att finna din inre manga- och serietecknare. Hit är du välkommen oavsett förkunskaper och ni som deltar i kursen lär av både kursledaren och varandra.

För mer information och bokning

För mer information om en specifik målarkurs i Malmö kan du både läsa mer och anmäla intresse under varje kurssida. Känner du dig osäker på vilken målarkurs som är rätt för just dig kan du läsa mer om olika målarkurser nedan. 

Kurser i akrylmålning

Akvarellkurs

Krokikurs

Kurser i oljemålning

Teckningskurs

Vedic Art-kurser

Jämför kurser