Inga recensioner än

Teater 10-12 år

Kulturama, i Hammarby Sjöstad
Längd
12 timmar
Pris
1 500 SEK
Nästa kurstillfälle
19 juni, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
12 timmar
Pris
1 500 SEK
Nästa kurstillfälle
19 juni, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Sugen på att testa teater? Välkommen till sommarlovskurs i teaterns underbara värld! Vi övar på improvisation, kroppsspråk och det egna uttrycket.

Innehåll och mål

Vill du spela teater under sommarlovet? Nu har du möjlighet att prova på under fyra kurstillfällen! Deltagarna använder sin egen fantasi och vi utgår ifrån lekfullhet där vi kommer att prova på olika teaterformer såsom improvisation, rollspel mm. Vi kommer även arbeta med manus, antingen ett vi skriver ihop själva i gruppen eller ett redan färdigt.

Upplägg

Med fantasi och lekfullhet som ingång får du pröva olika teaterövningar och improvisationer. Vi övar samarbete och utvecklar kroppsspråket. Kursens mål är att skapa en rolig och trygg atmosfär för att lära sig teaterns grunder.

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs. Alla är välkomna!

Kursledare

Helena Karlsson är teaterlärare, skådespelare, och föreläsare och har undervisat barn och ungdomar i mer än 20 år. På ett lustfyllt sätt arbetar Helena med kropp och röstmedvetenhet för att eleven ska stärka, lära känna och kunna använda sitt instrument på allra bästa sätt. Läs mer om Helena och våra andra ledare här.

Alla våra kursledare genomgår Kulturamas och Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds ett internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt personlig och pedagogisk/metodisk utveckling.

Kursmaterial

Ingen extra kostnad för kursmaterial tillkommer.

Utvecklingsmöjligheter

För dig som blir teaterbiten är möjligheterna på Kulturama många. En terminskurs i höst är ett naturligt nästa steg.

Teater kan leda in på många olika konstnärliga riktningar. På Kulturama finns teaterkurser i olika nivåer. Vi erbjuder också kurser i dans, sång och musikal.

Bra att veta

Kursen kommer hållas måndag-torsdag, 19-22/6, med en kort paus i mitten, så ta gärna med en frukt.

Som deltagare hos oss på Kulturama har du rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln samt Dance & Gymshopen.

 

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

19 juni, 2023

  • Kurs
  • Hammarby Sjöstad

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Teater 10-12 år och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.
Kulturama
Virkesvägen 21
Hammarby Sjöstad

Kurser för glädje och utveckling Att gå en kurs och fördjupa sina kunskaper eller prova på något helt nytt är en säker humörhöjare! På Kulturama har vi specialiserat oss på estetiska kurser inom musik, sång, dans, teater, musikal, artistskolan, foto,...

Läs mer och visa alla kurser med Kulturama

Highlights