Visa kurser.se som: Mobil

Jazz Fortsättning för vuxna

Kulturama
Kursinformation
Stockholm
24 timmar
2022-02-10 18:30
2 640 SEK

Kursbeskrivning

Simonsoninspirerad jazz. Simonson är en lyrisk och dansant jazzstil som är uttrycksfull och ger plats för den egna personligheten. Tekniken är skonsam för kroppen även om den är utmanande dansmässigt.

Förkunskapskrav

Du skall ha dansat jazz i minst fyra år varav Simonsonjazz minst ett år.

Kursinnehåll

Simonsoninspirerad jazz. Simonson är en lyrisk och dansant jazzstil med inslag av modern dans som är uttrycksfull och ger plats för den egna personligheten. Tekniken är skonsam för kroppen även om den är utmanande dansmässigt.

Utvecklingsmöjligheter

På Kulturama har vi olika kurser i dans som till exempel Street Dance, Stepp, Modernt/Contemporary med mera. Jazzen är nära släkt både med Street Dance och Stepp. Fortsätter du i den riktningen kommer du ha glädje av jazzträningen. För dig som vill komplettera med annan träning som har dansanknytning finns Latin Fitness.

Bra att veta

Uppehåll för lov v 9 och v 15.

Kursledare

Maggie Broman.

Kurs- och utbildningslärare. Utbildad vid Danshögskolan i Stockholm. Därefter vidareutbildad i N.Y hos Lynn Simonson m fl. Har lång erfarenhet som pedagog både i Sverige och utomlands. Hennes jazzteknik är baserad på Simonson, Dunham, Luigi och moderna influenser. Undervisar även på Dans- och Cirkushögskolan i Sthlm. Har varit verksam som dansare i mer än 10 år.

Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln samt Dance & Gymshopen

Som deltagare hos oss på Kulturama har du rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln samt Dance & Gymshopen. Detaljerad information kommer i ett speciellt utskick i samband med din kallelse när du anmält dig till kursen.

 

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Jazz Fortsättning för vuxna.

Kulturama

Kurser för glädje och utveckling Att gå en kurs och fördjupa sina kunskaper eller prova på något helt nytt är en säker humörhöjare! På Kulturama har vi specialiserat oss på estetiska kurser inom musik, sång, dans, teater, musikal, artistskolan, foto,...


Läs mer och visa alla kurser med Kulturama

Kontaktuppgifter till Kulturama

Kulturama

Virkesvägen 21
Hammarby Sjöstad

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Jazz Fortsättning för vuxna!

Arrangörsrecensioner
(3,9)
Baseras på 10 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Jazz Fortsättning för vuxna, fyll i följande uppgifter: