Inga recensioner än

Akustisk gitarr, grupp. Intresseanmälan (pris från 1350 kr)

Kulturama, i Hammarby Sjöstad
Längd
11 timmar
Pris
0 SEK
Längd
11 timmar
Pris
0 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Spela gitarr - förverkliga din dröm och upplev glädjekällan i att musicera. De flesta kurserna startar vecka 6 och 7 på våren och vecka 36 och 37 på hösten.

Intresseanmälan / kursavgift

Intresseanmälan är avgiftsfri och ej bindande.

Kursavgiften för gitarrkurser i grupp 11 x 45 minuter är 1450 kr.

De flesta kurserna startar vecka 6 och 7 på våren och vecka 36 och 37 på hösten. Det brukar gå att hoppa på en kurs fram till 2:a eller 3:e lektionen. 

Om gitarrkurserna ännu ej är upplagda, fulltecknade eller att tiderna inte passar kan du göra en intresseanmälan. Skriv gärna nivå och önskemål om dag och tid i meddelandefältet vid anmälan.

När kursen/kurserna är upplagda kommer du få erbjudande om att anmäla dig.

Innehåll

Du lär dig kompa visor, låtar, ballader och väljer repertoar tillsammans med kursledaren. Kurserna omfattar i början främst gehörs- och ackordspel för att i de högre nivåerna övergå till barréackord och notspel.

Kursupplägg

Gitarrkurser i grupp möjliggör både samspel och individuellt arbete och varje elev kan på så sätt vara aktiv under hela lektionen.
Kursen bedrivs varje vecka med undantag för lov. Det är viktigt att du har tillgång till ett eget instrument för övning mellan kurstillfällena.
Max 7 deltagare.

Kursledare

Vi har flera kursledare inom detta ämne. Läs mer här

Bra att veta

Behöver du hyra ett instrument inför din kurs rekommenderar vi https://playgear.se

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Akustisk gitarr, grupp. Intresseanmälan (pris från 1350 kr) och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.
Kulturama
Virkesvägen 21
Hammarby Sjöstad

Kurser för glädje och utveckling Att gå en kurs och fördjupa sina kunskaper eller prova på något helt nytt är en säker humörhöjare! På Kulturama har vi specialiserat oss på estetiska kurser inom musik, sång, dans, teater, musikal, artistskolan, foto,...

Läs mer och visa alla kurser med Kulturama

Highlights