Visa kurser.se som: Mobil

Vi håller i distanskurser inom följande sex områden:

 

Vi har även ett paket med tre kurser i en kurs:

Kursen innehåller tre av våra mest populära kurser:

  • SEO-kurs Komplett - Lär ut professionell On- & Off-page-optimering m.m.
  • Google Ads - Nybörjare & Fortsättning
  • Google Analytics & Search Console - Vi går igenom grunderna i statistik-verktygen

J.F. HemsidePortalen.se är en webb- och SEO-byrå. Vi har specialiserat oss inom internetmarknadsföring och arbetar ständigt i plattformen WordPress, Opencart & Prestashop.

Vår Certifiering som Google Ads Partner ger Er en trygghet att ni vet att vi är specialister inom området.
2014 skärptes kraven för att vara just Google Partner. Vi kan det här! Nu vill vi lära Er!

Vi håller i SEO-kurs och Google Ads-kurs för företag, blivande SEO-experter och nybörjare som vill lära sig sökoptimera med resultat. SEO-kursen lär ut organisk sökmotoroptimering från grunden upp till en hög specialist-nivå. Här är utvecklingsmöjligheterna goda oavsett bakgrund.

I vår grundkurs i Google Search Console & Analytics-kurs så lär vi ut hur du kan dra nytta av statistiken och hur du kan läsa av den för att t.ex. välja sökfraser/sökord när du sökmotoroptimerar din hemsida eller webshop.

Med över 10 års daglig erfarenhet i WordPress publiceringssystem så håller vi i en komplett WordPress-kurs. Även denna kurs är helt på distans.

Nu har vi även släppt våra webbshops-kurser. Med samma populära upplägg. E-butikerna WooCommerce,Opencart & Prestashop har vi nästan 10 års erfarenhet från. Läs gärna mer om dem genom att klicka dig in på respektive kurs.

Fördelar att gå våra distanskurser:

  • Samtliga kurser hålls på distans
  • Samtliga kurser är avdragsgilla för företag
  • Allt kursmaterial ingår i priset
  • Ingen förkunskap krävs inom området!
  • Vi var först i Sverige med distanskurser inom SEO, Google Ads, WordPress, WooCommerceOpencart & Prestashop - Vilket gör att vi har Sveriges längsta erfarenhet av utbildningar inom dessa områden.SEO-kurs på distans - 2018

 

Läs gärna några av recensionerna från tidigare kursdeltagare i sidopanelen. Med ett snitt på 4,8 av 5,0 i nöjdhet, så har vi har alltid nöjda kunder.


Välkommen till Sveriges bästa och första distanskurser inom SEO, Google Ads,WordPress & Google Analytics/Google Search Console samt webbshops-plattformarna WooCommerceOpencart & Prestashop!

 

Visa alla kurser med J.F. HemsidePortalen

Kurser

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill komma i kontakt med J.F. HemsidePortalen och veta mer om deras kurser.

Kontaktuppgifter

J.F. HemsidePortalen

Recensioner

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 11 recensioner.

Adam
(5)
Mycket givande och inspirerande utbildning. Kursen går på ett pedagogiskt och informativ sett igenom varje del som man ska tänka på när man arbetar med SEO. Kursen håller även en röd tråd rakt igenom. Kan starkt rekommendera kursen om man vill få struktur över sitt SEO arbete, eller saknar kompetens inom området.
Alexandra Eriksson
(5)
Jag läste kursen utan förkunskaper och med höga förväntningar på att efter kursavslut känna mig både kunnig och bekväm inom SEO - och Joachim överträffade mig med denna kurs! Lärorik och lättsam med information som är relevant och lätt att ta in. Otroligt mycket tips, tankar och idéer för att jag ska lyckas och komma framåt och det märks att han...
Visa hela
Martina
(4)
Bra kurs som går igenom för en nybörjare hur SEO fungerar.
Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 11 recensioner.
Intresseanmälan

För att komma i kontakt med J.F. HemsidePortalen och få mer information, fyll i följande uppgifter: