Visa kurser.se som: Mobil

- Info med anledning av COVID-19 -

Då samtliga av våra kurser är på distans så håller vi dem som vanligt, utan några förändringar. Så passa på att fortbilda dig nu när marknaden är svalare.

För att underlätta och ge fler möjligheten att utbilda sig så fortsätter vi även under hösten/vintern att ge 500 kr i rabatt på samtliga kurser. Glöm dock inte att ta upp det när vi får kontakt. (Erbjudandet gäller tills vidare under pågående pandemi). Du kan sedan starta kursen när du vill inom 12 månader. Så det är ett perfekt läge att investera nu för att sedan gå kursen när det passar Er.

Vi håller i distanskurser inom följande sex områden:

 

Vi har även en specialist-utbildning med tre kurser i en kurs:

Kursen innehåller tre av våra mest populära kurser:

  • SEO-kurs Komplett - Lär ut professionell On- & Off-page-optimering m.m.
  • Google Ads - Nybörjare & Fortsättning
  • Google Analytics & Search Console - Vi går igenom grunderna i statistik-verktygen

J.F. HemsidePortalen.se är en webb- och SEO-byrå. Vi har specialiserat oss inom internetmarknadsföring och arbetar ständigt i plattformen WordPress, Opencart & Prestashop.

Som Google Partner ger det Er en trygghet att ni vet att vi är specialister inom området.
2014 skärptes kraven för att vara just Google Partner. Vi kan det här! Nu vill vi lära Er!

Vår mest omtyckta kurs är vår SEO-kurs och Google Ads-kurs för företag och för blivande SEO-experter och nybörjare som vill lära sig sökoptimera med resultat. SEO-kursen lär ut organisk sökmotoroptimering från grunden upp till en hög specialist-nivå. Här är utvecklingsmöjligheterna goda oavsett bakgrund.

I vår grundkurs i Google Search Console & Analytics-kurs så lär vi ut hur du kan dra nytta av statistiken och hur du kan läsa av den för att t.ex. välja sökfraser/sökord när du sökmotoroptimerar din hemsida eller webshop.

Med över 10 års daglig erfarenhet i WordPress publiceringssystem så håller vi i en komplett WordPress-kurs. Även denna kurs är helt på distans.

Nu har vi även släppt våra webbshops-kurser. Med samma populära upplägg. E-butikerna WooCommerce,Opencart & Prestashop har vi nästan 10 års erfarenhet från. Läs gärna mer om dem genom att klicka dig in på respektive kurs.

Fördelar att gå våra distanskurser:

  • Samtliga kurser hålls på distans
  • Samtliga kurser är avdragsgilla för företag
  • Allt kursmaterial ingår i priset
  • Ingen förkunskap krävs inom området!
  • Vi var först i Sverige med distanskurser inom SEO, Google Ads, WordPress, WooCommerceOpencart & Prestashop - Vilket gör att vi har Sveriges längsta erfarenhet av utbildningar inom dessa områden.SEO-kurs på distans - 2018

 

Läs gärna några av recensionerna från tidigare kursdeltagare i sidopanelen. Med ett snitt på 4,8 av 5,0 i nöjdhet, så har vi har alltid nöjda kunder.


Välkommen till Sveriges bästa och första distanskurser inom SEO, Google Ads,WordPress & Google Analytics/Google Search Console samt webbshops-plattformarna WooCommerceOpencart & Prestashop!

 

Visa alla kurser med J.F. HemsidePortalen

Hur påverkar COVID-19 denna arrangörs kurser?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Kurser

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill komma i kontakt med J.F. HemsidePortalen och veta mer om deras kurser.

Kontaktuppgifter

J.F. HemsidePortalen


Tel: 0709 649 886
hemsideportalen.se

Recensioner

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 12 recensioner.

Elin
Jag påstår absolut att jag är nöjd med kursen och personligen tyckte jag on-page-optimeringen var extra intressant. Det var kul att jobba med en sida och få lite direkta resultat. Jag är även nöjd med den stora uppsjö av tips jag fick på vidarestudier i form av forum, bloggar och så vidare. Toppen för den som vill lära sig ännu mer. Ett extra...
Visa hela
Adam
Mycket givande och inspirerande utbildning. Kursen går på ett pedagogiskt och informativ sett igenom varje del som man ska tänka på när man arbetar med SEO. Kursen håller även en röd tråd rakt igenom. Kan starkt rekommendera kursen om man vill få struktur över sitt SEO arbete, eller saknar kompetens inom området.
Alexandra Eriksson
Jag läste kursen utan förkunskaper och med höga förväntningar på att efter kursavslut känna mig både kunnig och bekväm inom SEO - och Joachim överträffade mig med denna kurs! Lärorik och lättsam med information som är relevant och lätt att ta in. Otroligt mycket tips, tankar och idéer för att jag ska lyckas och komma framåt och det märks att han...
Visa hela
Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 12 recensioner.
Intresseanmälan

För att komma i kontakt med J.F. HemsidePortalen och få mer information, fyll i följande uppgifter: