Marknadsförings-specialistutbildning på distans - Gå tre kurser i en!

Längd
8 månader
Pris
10 999 SEK inkl. moms
Nästa kurstillfälle
Fritt & individuellt startdatum! se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
8 månader
Pris
10 999 SEK inkl. moms
Nästa kurstillfälle
Fritt & individuellt startdatum! se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Från 10 999 SEK inkl. moms / person

Kursbeskrivning

Marknadsföringsspecialist - Det kompletta paketet!



SEO-specialist utbildning - Distans


En kurs som egentligen innehåller hela tre kurser och riktar sig till dig som vill få ett helhetsgrepp om din marknadsföring! Genom att gå dem som paket så får du nästan en hel kurs kostnadsfritt på köpet!

Här lär du dig allt du behöver för att utföra samtliga av de tre viktiga benen i grundläggande online-marknadsföring idag:

  • SEO - Organisk synlighet hos Google - Sökmotoroptimering på professionell nivå
  • Google Ads - Annonser hos Google - Vår populära kurs, nyligen reviderad för att följa senaste tekniker och gränssnitt
  • Google Analytics & Search Console - Statistiken - Följ upp din marknadsföring med kraftfulla statistik-verktyg

Kursen lär dig samtliga av dessa tre områden. Vi går på djupet. Detta är inte någon intensivkurs. Utan här har du sammanlagt 8 månader på dig att lära, slipa dina färdigheter, smälta kunskapen och applicera den i praktiken. Ständigt med hjälp från vårt populära support-center.

Det finns konkurrenter som lär ut samtliga av dessa kurser på 3-7 dagar. Vi tror inte på korvstoppning av kunskap. Därför har vi inte heller några slutprov. Kursen lär ut praktiska övningar blandat med teori. En kunskap som håller över tid och en kunskap som du faktiskt kan använda om och om igen. I projekt efter projekt. 

Samtliga av våra distanskurser är byggda enligt samma modell. Det är bara innehållet som ändras. Det gör att du också får en konsekvent och lättförståelig kurs. En pedagogik som är lätt att ta till sig.

Fördelar:

  • Vi kräver inga förkunskaper
  • Du får behålla allt kursmaterial efter kursen. Det gör att du kan använda det som uppslagsverk i ditt dagliga arbete sen.
  • Som en distanskurs så kan du läsa den varifrån du vill och när på dygnet som passar dig.

Detta är vårt "Deluxe-paket", och utbildningen innehåller all kunskap du behöver för att bli en fullfjädrad marknadsförare online!

marknadsförings-specialist utbildning distans

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Fritt & individuellt startdatum!

  • Kurs
  • Distans

Kursupplägg

Distansutbildning på sammanlagt 8 månader. Det delas upp på ca 2 månader per område. All undervisning och allt kursmaterial sker via vårt support-center.

Målgrupp

Egna företagare i stora som små företag, företagsledare som vill få stenkoll på nätets kanske hetaste och mest eftertraktade kunskap idag eller dig som vill starta eget företag eller söka jobb inom områdena.

Kursen är så omfattande att om du följer den och utför allt samt har en dialog med kursledaren och ställer frågor och lär dig det som vi går igenom så kan du arbeta professionellt inom områdena SEO, Google Ads och med hjälp av statistikverktygen så kan du följa upp och förfina dina annonser och dina organiska sökresultat.

Kursintyg

Kursen utfärdar SEO-certifikat efter avslutad kurs.

SEO-diplom

Kostnader

Du tjänar just nu hela 3 998 kr på att gå denna kurs istället för att läsa varje kurs separat. Paketpriset ges enbart när du köper detta marknadsföringspaket som helhet. Det innebär att du nästan får en av kurserna kostnadsfritt. Passa på!

Plus att du här får ytterligare 2 månader kostnadsfri support i paketet (värt ca 4000 kr). Läser du kurserna separat så är de på sammanlagt 6 månader. I detta paket får du alltså hela 8 månader på dig att lära dig, ställa frågor och landa i den kunskap som lärs ut.

Pris: 10 999kr inkl. moms (8 799kr exkl. moms)

Kursledare

Kursledare är ägaren på J.F. HemsidePortalen.se och har nästan 10 års professionell erfarenhet inom dessa områden. I ryggen har han även läst för en Kandidatexamen (Bachelor) på DSV, IT-universitetet i Stockholm, Kista. En djupgående kunskap och förståelse av såväl datahantering på nätet ändå till flertalet programmeringskurser och internetsökningskurser m.m.

Våra kurser utbildar Sverige inom marknadsföringen och många av våra tidigare kursdeltagare arbetar idag professionellt, direkt eller indirekt, inom de områden som de lärt sig av oss. 

Vi har hållt kurser framgångsrikt via Kurser.se sedan många år tillbaka och idag har vi ett betyg av tidigare kursdeltagare på 4,8 av 5,0. Det säger oss att vi vet vad vi gör och vi levererar vad vi lovar!

Varmt välkommen in i denna spännande värld!

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Marknadsförings-specialistutbildning på distans - Gå tre kurser i en! och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
J.F. HemsidePortalen

Vi håller distanskurser inom följande områden:

SEO-kurs - En komplett kurs som lär ut sökoptimering upp till professionell nivå (Lär dig hur man optimerar med hjälp av AI-teknik) WordPress Nybörjarkurs - Lär dig grunderna i WordPress och hur du bygger upp en hemsida WordPress Fördjupningskurs - Fördjupa...

Läs mer och visa alla kurser med J.F. HemsidePortalen

Highlights