Opencart-kurs på distans - Grundkurs över admin-panelen - 3 månaders support

Längd
3 månader
Pris
5 999 SEK inkl. moms
Nästa kurstillfälle
Valfritt startdatum se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
3 månader
Pris
5 999 SEK inkl. moms
Nästa kurstillfälle
Valfritt startdatum se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Från 5 999 SEK inkl. moms / person

Kursbeskrivning

Opencart distans-utbildning - Med hjälp i hela 3 månader


Nu är vi först i Sverige med att hålla en Opencart-kurs på distans! Här lär du dig allt du behöver för att kunna driva en webbshop professionellt på på nätet. Du behöver inga förkunskaper.

Support-tiden är på generösa 3 månader. Du kan självklart göra kursen i ditt eget tempo. Utbildningen är mycket flexibel och det är du själv som avgör hur snabbt du vill gå igenom kursmaterialet.

Opencart-kurs - Distanskurs - VT2018

Opencart är plattformen för webbshopar som gäller i samma utsträckning som vad WordPress är för hemsidor. Genom att köra Opencart som plattform när du startar en webshop så får du en elegant enkelhet men samtidigt tillräckligt avancerade funktioner.
Plattformen är under ständig utveckling.

Kursen har en mängd fördelar:

  • Inga förkunskaper krävs
  • Allt kursmaterial som skickas ut ingår i priset - Det behåller du även efter avslutad kurs
  • Kurspriset är avdragsgillt för dig med företag
  • Du kan få hela kursen betald via ditt fack. Även Trygghetsrådet betalar.
  • Kursen är helt på distans vilket ger en enorm frihet när och var du kan läsa

Vad ingår i kursen?
Kursen delas upp i två delar, Nybörjardelen & Fortsättningsdelen.

Opencart-kurs - Del 1 - Nybörjardelen

Vi börjar på väldigt låg nivå där vi först introducerar dig för plattformen och vad den är, dess historik och hur allt hör ihop. Det är för att du skall få en helhetsbild av plattformen vilket kommer ge fördelar senare i att förstå dess sammansättning.

Därefter går vi vidare med att lära dig installera plattformen. Du kommer lära dig installera på minst två sätt, manuellt och automatiskt.

När installationen är klar så kommer vi att gå igenom hela gränssnittet. Det är alla menyval som finns när du loggar in för att administrera shopen. Här får du verkligen en djupdykning och förståelse för hur allt fungerar och vad alla menyval gör.

Självklart går vi igenom grundläggande funktioner. Såsom att lägga in produkter, byta och lägga till bilder, ändra priser, attribut och lägga in texter på informationssidorna etc.

Opencart-kurs - Del 2 - Fortsättningsdelen

Nu kommer vi gå lite djupare in i detaljerna. Du kommer lära dig mer om vad och hur layouten fungerar. Hur du skall finna de absolut bästa och snyggaste och virusfria layouter, s.k. Teman.

Vi kommer även gå igenom hur modulerna fungerar. Det är alltså tilläggspaketen man installerar för att få extra funktioner. Det kan ha med t.ex. frakthantering på ett speciellt sätt. Eller att man vill sköta priserna med hjälp av vikt eller kvadratmeter etc.

Vi kommer även gå igenom orderhantering, betalningshantering och frakt. Vi kommer se igenom språk och valuta m.m.


Vilken kunskap skall du räkna med att ha erhållit efter avslutad kurs?
Efter avslutad kurs skall du kunna driva en enkel shop på egen hand och ha fått en rejäl kickstart in i Opencarts spännande och effektiva värld!

Ni kommer att kunna hantera hela det grundläggande systemet. Opencart går att bygga vidare på hur långt som helst. Denna kurs tar dock bara upp och går bara igenom grundläggande standard-funktioner. Det är alltså såna funktioner som finns från början i grundinstallationen.

Om du vill skräddarsy kursen eller har några extra krav och önskemål utöver denna generella kurs så går det bra göra en offertförfrågan så kan vi säkert skriva om kursen så den uppfyller just Era krav. Har ni en vision om vad ni vill göra, så lovar vi att vi kan hjälpa er uppnå den!

Välkommen!

Opencart Distanskurs - 2 månader

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Valfritt startdatum

  • Kurs
  • Distans

Kursupplägg

All undervisning sker via vårt exklusiva support-center för kursdeltagare. Där blir allt samlat på ett ställe så att det går att gå tillbaka till frågeställningar och svar på ett enkelt sätt. Allt kursmaterial skickas även ut via support-centret.


Både ni och kursledaren får ett mail varje gång ett svar kommer. Enkelt och snabbt!
Vi har som mål att försöka svara inom 24h.

Två månader på distans. Ni har under hela kursperioden support av en professionell kursledare.

Målgrupp

Egna företagare som skall starta webbshop eller redan har en Opencart-shop som de vill få kontroll på. Även anställda som skall hantera en Opencart-installation. 
Alla som vill lära sig att hantera en av världens mest populära webbshop-system.

Kostnader

4799 kronor exkl. moms

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Opencart-kurs på distans - Grundkurs över admin-panelen - 3 månaders support och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
J.F. HemsidePortalen

Vi håller distanskurser inom följande områden:

SEO-kurs - En komplett kurs som lär ut sökoptimering upp till professionell nivå (Lär dig hur man optimerar med hjälp av AI-teknik) WordPress Nybörjarkurs - Lär dig grunderna i WordPress och hur du bygger upp en hemsida WordPress Fördjupningskurs - Fördjupa...

Läs mer och visa alla kurser med J.F. HemsidePortalen

Highlights