Google Ads-utbildning - Innehåller både Grundkursen & Fördjupningskursen - 2 månader - Distans

Längd
2 månader
Pris
4 999 SEK inkl. moms
Nästa kurstillfälle
Valfritt startdatum se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
2 månader
Pris
4 999 SEK inkl. moms
Nästa kurstillfälle
Valfritt startdatum se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Från 4 999 SEK inkl. moms / person

Kursbeskrivning

Google Ads-kurs - SÖK-nätverket - Grund + Avancerad 


Kursen lär ut både nybörjarkunskaper och fördjupade kunskaper i Google Ads. Två kurser till priset av en! Vi har slagit ihop Nybörjar- & Fortsättnings-kurserna till en distanskurs.

Nyligen reviderat kursmaterial som har uppdaterats både rent tekniskt och enligt uppdaterat gränssnitt. Google uppdaterar ständigt både gränssnitt och funktioner. Vi ser till att följa med i den utvecklingen så att utbildningen skall vara aktuell och lär ut i rätt miljö.


En Google Ads-kurs som hålls helt på distans. Du lär dig allt du behöver för att utföra professionellt gångbar annonsering på Google.
Som kursdeltagare har du under hela 2 månader tillgång till vårt dedikerade support-center. Där kommer all kommunikation ske och alla kursdelar skickas ut. Självklart sätter du själv hastigheten på din kurs. Vill du göra den snabbare så finns alla möjligheter till det. Vill du gå full tid så går det bra med. Du bestämmer själv vad som passar din situation och vardag bäst.

Jämför gärna vårt pris för 8 veckors kurs med full support med våra konkurrenter som har samma priser för endagskurser eller upp till en vecka.
Vi tror inte på kunskap som korvstoppas in i hjärnan.
I vår kurs kan du i lugn och ro varva teori med kunskap i ett tempo som gör att du minns för livet!
Vi tror på praktiskt övande blandat med teori. Du har tillgång till vår support i hela 2 månader. Finns det någon annan väg till äkta lärande egentligen?Google Ads-utbildning distans 2020


..........KURSENS UPPLÄGG:


I Grundkurs-delen av kursen lär du dig grunderna och hur du ska komma igång med en Google Ads-kampanj. När du väl lärt dig kan du vara synlig på förstaplaceringen hos Google på mindre än 24h!

Du lär dig hur du tecknar ett Google Ads-konto ända fram till att köra igång en kampanj. Du kommer lära dig hur du skall konfigurera för att få en givande och lönsam kampanj där du syns maximalt hos Google. 

Genom att använda Google Ads ser du till att din internetmarknadsföring ger utdelning. Du väljer själv sökord genom metoder som kursen lär ut. Du kommer lära dig tips och trix för att inte bara bli ett svart håll där dina annonspengar försvinner. Allt handlar om statistik och att följa mönster i siffrorna. Det är inte svårt, men det kräver tålamod och träning.I Avancerade-delen av kursen går vi till djupet med statistiken. Du lär dig hur du på ett effektivt sätt skall läsa av siffrorna på ett sätt som gör bl.a. följande:

  • Att du finner rätt målgrupp
  • Att dina besökare är ute efter just det du annonserar
  • Skillnaden mellan att sälja tjänster/produkter och att bygga varumärke
  • Hur du kan lägga dig i olika segment i kostnadsstegen på ett medvetet sätt med olika fördelar
  • Hur algoritmen bakom placeringarna och kostnaderna faktiskt fungerar rent matematiskt. Genom att kunna och förstå den formeln så kan rätt beslut tas och optimeringen bli så bra den kan.
  • Hur du strukturerar upp din kampanj utifrån statistiken
  • AB-testning - Hur du förfinar dina annonser och sökord till det bättre kontinuerligt
  • Hur du får lågt pris/klick men samtidigt bra ström av besökare

Nu kan du äntligen slippa att anställa konsulter för att synas högst upp hos Google. Passa på att få in kunskapen om SEM - sökmotormarknadsföring internt!
J.F. HemsidePortalen.se har undervisat inom SEO och Google Ads på distans i flera år nu. 

..........

Kursmaterial som skickas ut under kurstiden ingår i priset. När en kursdel klarats av så skickas nästa kursdel ut. Allt kursmaterial erhålles alltså först när alla delar är genomförda. Du behåller självklart kursmaterialet. Det kan du med fördel använda i ditt dagliga arbete sedan som checklista.

Detta och mycket mer! Passa på att vässa dina kunskaper och ta för dig av din marknad, konkurrensen är idag dödande! Och den som kan mest får mest!

Välkommen!

AdWords-kurs - Distanskurs - 2018

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Valfritt startdatum

  • Kurs
  • Distans

Kursupplägg

En pedagogiskt utformad Google Ads-kurs

All undervisning sker uteslutande på vårt populära support-center som enbart är till för kursdeltagare. Där blir allt samlat på ett ställe så att det går att gå tillbaka till frågeställningar och svar på ett enkelt sätt. Allt kursmaterial skickas också ut via support-centret.
Både ni och kursledaren får ett mail varje gång ett svar kommer. Enkelt och snabbt!
Vi har som mål att försöka svara inom 24h.

Vår Google Ads-kurs går igenom steg-för-steg hur du på ett adekvat sett sätter igång en Google Ads-kampanj. Vi svarar på frågor på allt som vi går igenom i kursmaterialet. Du behöver ingen som helst förkunskap. Kursen visar t.o.m. hur du registerar kontot. 

Det enda du behöver är en dator, internetuppkoppling samt en giltig e-postadress. Sen lär kursen ut resten.

Kursmaterial som skickas ut ingår i priset. Nästa kursdel skickas när man klarat den del man är på. Allt kursmaterial erhålles alltså när alla delar är genomförda.

Målgrupp

Denna Google Ads-kurs riktar sig till företag i som vill lära sig att ranka högt hos Google snabbt. Google Ads är en kortsiktig lösning som går att använda på lång sikt. 

Företag med hemsidor och webshopar, webbmasters, IT-kunniga, IT-intresserade, hemsidebyggare samt alla som vill synas eller marknadsföra sig på nätet professionellt.

Kursintyg

Diplom för Google Ads-kursen

Efter kursen erhålles ett kurs-diplom som visar på att du genomgått grunderna i vår Google Ads-kurs.

Kostnader

4 999kr inkl. moms (3 999 kronor exkl. moms)

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Google Ads-utbildning - Innehåller både Grundkursen & Fördjupningskursen - 2 månader - Distans och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
J.F. HemsidePortalen

Vi håller distanskurser inom följande områden:

SEO-kurs - En komplett kurs som lär ut sökoptimering upp till professionell nivå (Lär dig hur man optimerar med hjälp av AI-teknik) WordPress Nybörjarkurs - Lär dig grunderna i WordPress och hur du bygger upp en hemsida WordPress Fördjupningskurs - Fördjupa...

Läs mer och visa alla kurser med J.F. HemsidePortalen

Highlights